• Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus Neki bi rekli da nisi bio mentalno pripremljen na toJos-Optimus

Nisam da, nije bio mentalni trener pokraj mene.
  • Krizy
    45.9k
    Učinak Bjelice s Dinamom u europskim utakmicama:

Liga prvaka: 2-3-3 14-15
    Liga prvaka kv.: 7-4-1 25-7
    Europska liga: 6-2-2 16-8

Ukupno: 15-9-6 55:30

U 30 europskih utakmica samo je Manchester City u regularnih 90 minuta slavio s tri pogotka razlike protiv Bjeličinog Dinama.
    Kroz produžetke je to ostvarila i Benfica.

S dva gola razlike izgubio je na gostovanjima protiv Atalante i Citija.
  • emilperska
    6.4k

Da se nadovežem..
    Dinamo je grupnoj fazi LP od 1991. pobijedio 7 puta. Od toga je Bjelica pobijedio 2 puta.
    Ako se gleda ovo tisućljeće, pobijedili smo 4 puta, 2 su od generala Nenada.

U gostima smo pobijedili 2 puta. Prva je Zekina u Amsterdamu 1998, a Generalova je druga.

U gostima smo ostvarili 5 pozitivnih rezultata od 1991. 2 su od Generala. Ako se gleda ovo tisućljeće, ostvarili smo 2 pozitivna rezultata. Oba su od NB-a.

Velik si Nenade!
  • Blueshadow86
    1.8k
    Nije dobar Bjelica, ne. Trebali smo uzeti Sopića ili Čabraju. Ili neka ostane Jakir i dalje.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Greska je bila da je uopce otisel, medutim to ti je bilo tak ne da bude slucajno veci Mag od Malog Daltona
  • IstokKa96
    746
    Greska je bila kaj ga nisu vratili poslije gospodina Čačića...epizoda s braćom je bila nažalost neizbježna
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Dokaz da nam je trener falio. Da ova momčad može igrati sa svima i dobiti svakog ali kad ne igramo kao momčad,jadan za drugog možemo i izgubiti od svakog . Dokaz da pravi trener zna složit taktiku a momčad ga prati. Dosta nas ovdje upite prstom u pojedince kad se izgubi. Odmah se vide i greske. Ja sam takodje jedan od njih. Ali kad sistem funkcionira,kad se decki bore i igraju kao momčad onda su svi dobri. I svima je mjesto u Dinamu. Pobjedjujemo i gubimo zajedno. Nema loših i svima je mjesto u Dinamu.
  • tp1997
    560
    Doktorska utakmica jučer.

Nadam se sad da će Neno to posložiti i u prvenstvu, ne smijemo si dopustiti više kikseva.
  • Jurki
    12.2k
    Bjelica: nebi mijenjao naslov u hnlu za povijesni rezultat u Ligi prvaka pa taman vise ne osvojili ni boda.. ali uzet cemo i hnl i bodove u Ligi prvaka.
  • Laugreano
    2.5k
    Bjelica: Prema Osijeku imam uvijek posebne emocije, a posebno sam motiviran da ih pobjedim!
  • dinamo vitez
    366
    'Uzet ćemo' :rofl:

uzetcemo.png
  • Kepec
    6.2k
    Čuvaj ovu sliku, vrtit će se u svibinju 2025.
  • IstokKa96
    746
    Već sam se zabrinuo po izrazu lica, ali ovaj osmijeh je odagnao sve sumnje.
    Vratio se stari Neno, a i popravio je govor tijela.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Dinamu treba fakin i komunikator na trenerskoj poziciji, a to je Bjelica, a ne neki čmoljo koji sve to gleda sa strahom i nada se minimalnom porazu i onda koristi iste jebene kmetovske fraze: Ovo su utakmice iz kojih moramo puno naučiti; Mi smo ponosni što smo dio Lige prvaka; Teško se prebaciti s Lige prvaka na HNL itd...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.