• emilperska
    8.9k
    Da opipamo bilo članova i forumaša prije sutrašnje sjednice IO-a (a općenito nevezano za nju) radi kriminalne forme cijele momčadi te izglednog gubitka naslova..
    1. Treba li Fabio dobiti otkaz? (164 votes)
        Da
        29%
        Ne
        71%
  • emilperska
    8.9k
    Moj prijedlog za trenera..

images.jpg
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Conceicau se trese stolica u Milanu.

Treinador bem- vindo. :cool:
  • Omake
    6.2k
    Otkaz jedino ako je dostupan trener koji zadovoljava svih pet kriterija

1. Poznaje ligu
    2. Osvajao je trofeje
    3. Igra napadački nogomet
    4. Daje šansu mladima
    5. Ima iskustvo kontinentalnih natjecanja (skupine)
  • Ivdzo11
    5.8k
    Trebao si staviti i opciju "nisam pametan", mislim da bi najvise % imala :rofl:
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Kruno Jurčić has joined the chat. :cool:
  • wolfgang14
    2k
    Trebalo je stavit i "ne znam" opciju jer ja fakat nemam pojma.
    Jel mogao bolje zamjene napraviti i ubaciti torentea i probat spasit 2:1 dok su nas oni silovali s centaršutima? Je, da je to napravio i sačuvao rezultat, ne bi o ovom pričali sad
    Oće li novi trener išta moć napravit ove sezone? Ne znam, možda

Jako teška i skupa odluka, ako u klubu smatraju da novim trenerom povećavaju šanse za titulu i imaju već nekog na brzom biranju, onda slobodno, u suprotnom ostavi ga do ljeta i onda remont SVEGA
  • Toni90d
    1.3k
    Ne!

Dovesti sportskog direktora i onda sa njim vidjeti je li može/želi surađivati sa Cannavarom. Ako da onda neka ostane i pokaže rezultate, ako ne, naći riješenje i nek SD dovede svog trenera i za njega odgovara.

Bolesno bi bilo da dovedemo SD, a on želi nekog drugog na klupi. Imali smo tu scenu već ove sezone! Marić nije želio ni Jakira ni Bjelicu. A mi nismo željeli bar njih dvojicu od ta tri imena.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Napadacki nogomet i daje sansu mladima? :grimace: :lol:
  • wolfgang14
    2k
    Zanima me i da li bi većina zonaša htjela stranca ili našeg čovjeka
  • emilperska
    8.9k

Pavićeve minute kod Bjelice > Pavićeve minute kod Mistera
  • Sibirski plavac
    3.9k

Ebe mi se odkud je, samo neka bude znalac i autoritet u isto vrijeme.
    E sad, koliko je takvih trenera uopće dostupno i može li ih se dovesti u Dinamo pitanje je sad.

Rui Vitoria mi je dugo bio želja, ali već je par mjeseci u Panathinaikosu i ide mu više nego dobro (65,38% pobjeda što mu je najveći postotak u nekom klubu još od onog odličnog perioda kad je bio u Benfici)
  • Noel
    9k
    Ostavio bi Fabia. To nek odredi SD koji će doć. Ako ga odluči maknut nekak nisam za trenera stranca. Ostavio bi Cannavara a ako bi se ipak birao novi trener možda ipak da novi SD ide na domaće rješenje ili iz ovog govornog područja. Minus kod Cannavara da očito ne prepoznaje mentalitet i veličinu Dinama. Govori na konferencijama ono što su mu rekli da kaže. Vidi se da nije dobro pripremio u motivacijskom smislu ekipu protiv Rijeke i Hajduka. 3 crvena u dvije tekme su odraz nemoći ,nesigurnosti. To nije Dinamov mentalitet. Vidi se da je izgubljen u tom smislu.
  • wolfgang14
    2k

Naši su jeftiniji i u većini slučajeva bolji po mom nekom mišljenju. Pogotovo ako nećemo ić s Marićevom politikom stranaca u klubu, izgleda da se vraćamo našim korijenima a to su naši domaći igrači. Onda možda bolje da to naš čovjek bude
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.