• Tongo Doumbia
    4.5k
    Neni, jednom od najdražih trenera u povijesti Dinama, hvala za ove sjajne nastupe u Ligi Prvaka. Ali, ja nisam zaboravio Istru. Nisam zaboravio ni Osijek koji slijedi. Ništa ne mijenjam za HNL titule i ja se nadam da je tog razmišljanja cijela svlačionica.

Čitava država se naslađuje na +4 i to bolesno izdrkavanje u slučaju "njiova radovanja" i titule ne bih želio gledat. Pa taman da je cijena 10-0 u Londonu i 0-6 s Borussiom na Maksimiru.

Nenade, znaš što ti je činiti.
  • mali M
    5.5k
    hvala za ove sjajne nastupe u Ligi Prvaka. Ali, ja nisam zaboravio Istru. Nisam zaboravio ni Osijek koji slijedi. Ništa ne mijenjam za HNL tituleTongo Doumbia

Pa ako si gledao presicu upravo to je i rekao
  • San Lorenzo
    16.6k
    Nenade dragi gdje je nestala okomitost o kojoj si pričao na predstavljanju?
  • Mali Zeus
    14.1k
    Skoro sve krivo danas.
  • hardek
    3k
    Okomitost ne može postojat kada se protivnik brani u niskom bloku. Možeš probat bacit koju loptu iza leđa obrane da netko utrči iz drugog plana ali generalno te lopte imaju mali postotak uspješnosti.

Zato i jesmo puno okomitiji i brže igramo u LP jer ima više prostora za utrčat. Tamo smo mi ti koji se branimo u niskom bloku što nam i odgovara više jer imamo spore stopere.

Generalno mislim da bi u Europi trebali igrati 3-5-2 a u HNLu 4-3-3
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Jbg kad sve podje nizbrdo , nadam se da ćemo shvatiti da nije liga prvaka samo ono što donosi novce i diže adrenalin. Samo 100 posto motivirani ili daj nekom drugom da igra. Samo kao momčad dobit možemo. Moramo se trznuti i skupiti glave . Nema nam druge. Ovo danas užas i razlika raste
  • Dinaminjo
    1k
    Nek nazove Pommsa i pita ga jel bi se vratio..
  • Crni86
    4.4k
    Ovo je 60% nenin poraz. Nikakvih 343. No go.

Pojedini igracu su danas izgledali smjesno, ali od pocetka to nije djelovalo dobro, a on nije vukao nikakve poteze da nesto preokrene.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Neno lijepo oprao novinare sad na pressici nakon pitanja je li se osjetilo da fali KTC. :strong: Kakvi licemjeri :monkey:
  • Ali
    2.2k
    Cisto statisticki u HNL usporedba starta:

Jakir prve cetiri tekme 100% ili 12 bodova (rijeka, osijek, slaven, rudes)

Neno u prve cetiri ima 7 bodova ili 58% (lokolotiva, varazdin, istra, osijek)

Neno, mora to puno bolje...
  • Nadmocniji
    255
    Ima li negdje link press konferencije nakon tekme?
  • Pavinho
    72
    imas na youtube stranici kluba
  • cibona
    3.3k
    Bit ćemo bolji onoga trenutka kada će svi igrači imati ravnopravan status neovisno o tome jesu li novi, stari, naši ili stranci.

Onoga trenutka kada umjesto imena i prezimena počnemo gledati igračevu kvalitetu, trud i zalaganje na terenu, e onda možemo očekivati pomake u igri.

Bjelica ima zadatak privući svakog igrača na svoju stranu, a ne samo senatore ili one koji se smatraju senatorima. Vrijeme je da se upitamo je li vađenje Ademija iz naftalina i njegovo drastično povećanje minutaže donijelo pomake u igri. Vrijeme je da se upitamo zašto Rog dobiva mrvice, kakav je status Stojkovića, gdje je Mbuku. Gdje su nestali naši mladi dečki.
  • Jaro
    7.6k
    Ah... krenuo s izlikama - "Tesko je igrati svaka 3 dana..." - jbg, odabrao si posao u Dinamu, a ne Gorici, Osijeku...
    "Kad u pola sezone preuzimas momcad..." - ponovo, nitko te nije tjerao puskom...
    Kad je dolazio - hvalio momcad, sad nema kadar za rotaciju kao u prvom mandatu...
    Za rezultat je kriv splet okolnosti...

Ovo je ocito lose sklepana momcad od igraca kaj imaju motivacijskih problema i samo gonic robova prolazi... za nase dobro se nadam da ce se Bjelica brzo pretvorit u takvog...
  • Mali dioničar
    15.9k
    U intervju je rekao da je u prošlom mandatu koristio po 27 igrača u sezoni.

Osobno nisam fan golemih rotacija i to mi izgleda previše.

Isto tako, u prošlom mandatu Hajduk je bio u raspadu.

Sezone 2018/19 drugoplasirana Rijeka je osvojila 1,86 bodova po utakmici.

Sezone 2019/20 drugoplasirana Lokomotiva osvojila je bod manje nego Rijeka sezonu ranije. Dinamo je te sezone osvajao 2,22 boda po utakmici.

Hajduk je trenutno na 2,46 boda po utakmici i ako ostanu u tom ritmu, osvojit će 88 bodova.

Da bi ih Dinamo stigao, treba mu ili raspad Hajduka ili Dinamovih osvojenih 2,72 boda po utakmici. I u tom slučaju je Hajduk trenutno u prednosti zbog boljeg medjusobnog omjera.

Zaključak mi je da za HNL treba dobro podmazani kompakntni stroj, a nema nikakvog prostora za rotiranje 27 igrača.

Samim tim Mikić i Pavić su trebali biti posudjeni odmah nakon poraza u derbiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.