Hercegovina 9 posto a Bosna 8 posto, tijesno al pobjeda za nas hehe — vafenss
što je zadovoljstvo trenutnim stanjem jače, to je jača želja za time da klub bude udruga s pravom glasa njegovih članova. — Neki tip sa Zapada
Krenuli smo dakle s pitanjem kakvo ustrojstvo Dinama forumaši žele (Želim da Dinamo bude:..), a 71% ispitanika je odgovorilo da žele Dinamo vidjeti kao "udrugu u kojoj će svaki član, prema unaprijed određenim kriterijima (duljina trajanja članstva, npr.) moći birati predsjednika kluba sa svojim timom (članovima uprave)". Prilično očekivano, barem za Zonu, a molim da nas xavier podsjeti kako je ispalo u onoj njegovoj anketi? Koliki je postotak bio? — Neki tip sa Zapada
Mislim da zapravo ima više ljudi koji nemaju ništa ni protiv udruge, a ni protiv privatizacije, ali kod biranja ipak izaberu udrugu jer im ona tvoja ponuđena opcija kako im "ustroj nije važan nego žele samo uživati u uspjesima" zvuči previše slično klasičnoj "mene zanimaju samo dečki na terenu, ne zanima me tko i što radi mimo toga". — xavier
Ima li tko kakvo logično, a meni promaknulo objašnjenje? Jer sve što mi pada napamet je da je ogorčenje/prijezir pa i mržnja tolika da ta emocija nadvladava svako drugo sagledavanje stanja. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.