• marcio amoroso
    54.3k
    @Neki tip sa Zapada
    Svaka ti čast. Samo to :clap:
  • Neki tip
    21.4k
    sljedeći put ću čitat s razumijevanjem.. kak sam objavio maloprije još malo analiza, vidim ponovno onaj tvoj post gore i nije mi jasno kaj sam zabrijao prvi put..

objašnjavao si visoki postotak najčešće odabrane opcije o stanju u klubu, a koja u zbroju s ostalima, prema tvom tumačenju, precjenjuje uspješnost kluba. i dao si sasvim dobre argumente za to. meni percepcija otišla u nekom drugom smjeru pa sam zazujao, sori. :)
  • Mali dioničar
    21k
    precjenjuje uspješnost kluba. — Neki tip sa Zapada

Da.

Inače pumpanje europskih “uspjeha” bi za nas stare navijače trebala biti uvreda jer je broj odigranih Dinamovih europskih utakmica posljedica strategije UEFE, a ne strategije Dinama. 80tih i 90tih sam vidio Dinamovih europskih utakmica u 20 godina koliko ih današnji navijač vidi u godinu dana.

Samo onda se ispadalo od Sportinga, Porta, Stuttgarta, Atalante, Steaue, Auxerrea, Spartaka. Od klubova istog ranga se ispada i danas.

Da se prije igralo protiv Maribora, Sheriffa, Ekranasa i ostalih koje se “gazi” i mi se u mladosti nagledali europskih utakmica.
  • The Undertaker
    10.3k
    Za kakvu-takvu ''objektivnu'' procjenu uspješnosti kluba uzme se onda UEFA koeficijent kluba u zadnjih 10 godina i pogleda gdje smo prema ostalima. Osim sezone 2018/2019 Dinamo nije imao nekih ozbiljnih uspjeha u Europi ali nije imao i velikih padova. Baš zbog te konstante i jest bolji od većine klubova u okruženju.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.