znaci li to da se pri biranju sportkog direktora raspisuju izbori? pa onda za izbor predsjednika kluba opet izbori? itd. — CherryHood
Ne, odakle uopće ideja za ovakvim nečim? Pa neće članovi kluba birati trenera i pojačanja za klub... — Mr Blue
neko tijelo koje bi, u ime članova kluba, nadziralo rad predsjednika. — The Undertaker
Upravo tako, kolega. Izbori za predsjednika, za sportskog direktora, za trenera. Zatim naravno referendum za svakog igrača hoćemo li ga prodati ili ne, pa za igrača kojeg želimo kupiti. Onda naravno prije svake utakmice za prvih 11 i tako dalje :wink: — xavier
Tebi nije bitan model nego vizija i onda nama koji smo pokušali argumenturati svoje stavove ovako s visoka dociraš jesmo li uopće kaj pročitali. Najs. — Mali dioničar
na kraju krajeva - svi smo na istoj, plavoj strani. — CherryHood
Drugo pitanje koje se meni godinama javlja jest: zašto se nikad nije javio neki menadžer (ne nogometni) nikome i rekao ovo je moja vizija kluba, ovo je moj program, ja bi to vodio tako i tako, ovo je moj CV, ovo je moje obrazovanje. Zašto takvih nije nikad bilo ni u medijima mimo grupe i inicijativa/udruga? (O smješnim likovima mi je glupo pričati i jedne sekunde). — Pop corn
To da manjina glasuje u ime većine je logička besmislica. Većina je ta koja neizlaskom u skoro svakom izbornom sustavu daje mandat manjini da odabere. Neizlazak na izbore je opet "glas" za nekog. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.