jer mislim da to ne može funkcionirati iz istog razloga zbog kojeg u Hrvatskoj ne funkcionira demokracija - ljudi ne izlaze na izbore. — CherryHood
Izlaznost na parlamentarne izbore je oko 30%, — CherryHood
To je otprilike kao da netko tko je u životu pročitao dvije i po knjige kaže da su knjižnice nepotrebne, jer eto manje od 5 ili 10% ljudi posuđuje i čita. :chin: — Neki tip sa Zapada
Ne da mi se u decimalu tražiti, ali izlaznost na zadnjima je bila nešto preko 50% (cca 52), a na izborima 2011. preko 60%.. izlaznost je veća što je veća procijenjena važnost izbora. — Neki tip sa Zapada
klubovi koji funkcioniraju po clanskom modelu normalno nemaju "cvrstu" izabranu skupstinu. skupstinu cine svi clanovi, znaci ne nekih 80 ljudi nego su skupstina svi oni clanovi koji se pojave na skupstinu, bila to redovna, godisnja, izborna etc. jer inace se sva ta neka svrha ili smisao clanskog modela izgubi. inace bi clanovi u takvoj situaciji opet bili odstranjenji od kluba, osim tih 80 izabranih. ista stvar i sa IO i NO-om. cijela struktura, tj. "uprava" dinama je komplicirana bezveze. — agramZ
da na zadnjim predsjednickim jest bila viša, no volio bih da se izvuku službeni podaci jer sam prilično siguran da na parlamentarnim izborima izlaznost nije veća od 40%.
kopao sam sada po službenim stranicama izbori.hr - podatke naravno nisam našao.... — CherryHood
Gdje to ima na googleu taj univerzalni socios statut da i ja pogledam? — Tradicija bunta
znaci li to da se pri biranju sportkog direktora raspisuju izbori? — CherryHood
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.