Što se mene tiče, ako će klub privatizirati Mamići, Pripuzi ili Zubaci, onda je bolje da ostane socios. Ako bi ga privatizirali (bubam) Adidas, Nike, FSG, Audi, Sperbank ili sl., onda sam za privatizaciju. — The Undertaker
Uopće nemam problema s tvojim financijskim i logičkim rezoniranjem.
Jesi pomislio da nitko od nas nije normalan?
Koja je definicija “biti normalan”?
Da li su ljudi racionalni i da li je odluka bilo kog od nas racionalna?
Jel bi BBB kao grupa sve ovo izvodili da su “racionalni”?
I ovdje smo svi praktički na istoj strani i svatko drži svoju priču cijelo vrijeme. — Mali dioničar
Uzmite popis vlasnika klubova u Engleskoj pa mi recite kakve veze oni imaju sa lokalnom zajednicom. — The Undertaker
3. Dinamo je i ovako profitabilan klub, usprkos 300 mil. nelegalno izvučenih kuna i tko zna koliko legalno izvučenih. Dodaj ovih 300 mil. u bilance, izbaci amortizaciju koja je ionako fiktivni trošak i dođeš, ovako napamet, na 10ak mil. eur zarade svake godine. Samo iz dobiti vratiš investiciju za dvije-tri godine. — The Undertaker
u HNL-u tri igrača s klupe plaćaš 2,5 milje eura održiv. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.