• Cosey
    584
    A tebi je neozbiljno to kaj ja velim da za takva 4 provoda članovi Dinama mogu kupiti većinski udio u Dinamu. — Mali dioničar

Ako stavimo po strani da ne znamo koliki bi bio udio i to da mislim da nema 15 000 članova, neozbiljno mi je to da ti smatraš da bi se našlo ili bi se moglo naći 15 000 ljudi koji bi izdvojili novac.
  • Mali dioničar
    20.9k

358.000 ljudi je izdvojilo po 2 soma eura za dionice t-coma.

15.000 ljudi ne može izdvojiti soma eura za dionice Dinama.

Kul.
  • Kwedi
    3.9k
    Kakva usporedba.

358 tisuća ljudi je izdvojilo da bi na tim dionicama zaradilo; prodajom ili dividendom.

Je li ovdje analogija da su navijači ulagači pa zarade bilo putem prodaje ili preko dividendi?
  • Kwedi
    3.9k
    Ili da budem patetičan, koliku cijenu ima ljubav prema klubu?

Tko više plati, taj više voli?
  • Mali dioničar
    20.9k
    Je li ovdje analogija da su navijači ulagači pa zarade bilo putem prodaje ili preko dividendi? — Kwedi

Da li je analogija da ima toliko više ljudi koji bi htjeli zaraditi na brzinu u odnosu na one koji bi htjeli imati kontrolni paket Dinama.

Ne zbog zarade, ne zbog dividende nego zbog toga da upravljaju Dinamom i da iz Dinama nitko ne izvlači novac.
  • Mali dioničar
    20.9k
    358 tisuća ljudi je izdvojilo da bi na tim dionicama zaradilo; prodajom ili dividendom. — Kwedi

Znači priznaješ da na 358.000 hrvatskih špekulanata nema 15.000 Dinamovih navijača s idealima.
  • Papastrumf
    24.3k

Nema sigurno.

Slozio bih se s deckima, nema sanse da bi 15.000 ljudi izdvojilo po 1.000€ za dionice.
    Rekao bih da je ta brojka max 3-4.000.
  • Kwedi
    3.9k
    Ne zbog zarade, ne zbog dividende nego zbog toga da upravljaju Dinamom i da iz Dinama nitko ne izvlači novac — Mali dioničar

I zato treba 15 tisuća njih dati po soma eura,a ne to isto pravo ostvariti kroz članski model gdje je svaki član jednak, a ovdje ćemo vidjeti "ideale" kroz dublji novčanik?
  • SAS1987
    20.8k
    Zasto bi kupovali nesto sto je zakonski "naše". Izbori i kraj price.

Treba ljudi sto bolje informirati zasto su nam izbori potrebni i sve pozitivno sto nose. Jako mi se sviđa sto se radi u topicu "Kronika pljacke Dinama" i mislim da bi na takav nacin mogli ljudi informirati o izborima.
  • Cosey
    584
    Meni je drago kaj postoji ovakav topic pa da se polagano kristaliziraju neke stvari.
    Jedino šteta kaj je malo ljudi.

Izbori i kraj price. — SAS1987

Eh, kad bi stvari bile tako jednostavne.
  • Mali dioničar
    20.9k
    I zato treba 15 tisuća njih dati po soma eura,a ne to isto pravo ostvariti kroz članski model gdje je svaki član jednak, a ovdje ćemo vidjeti "ideale" kroz dublji novčanik? — Kwedi

Cijelo vrijeme tvrdiš da je d.d. game over.

Ja tvrdim da je d.d. i prilika za članove.

Ako članovi ne iskoriste priliku, onda je game over.

I predlažem što bi članovi trebali napraviti u slučaju d.d.-a.

Prilično jednostavno.
  • Kwedi
    3.9k
    Za što je prilika članovima kroz d.d. točno?

Što točno dobivaju kao d.d.,a ne kroz udrugu?
  • SAS1987
    20.8k
    Eh, kad bi stvari bile tako jednostavne. — Cosey

Odluka između privatizacije ili izbora je jednostavna i vec prihvacena među navijačima. Nece lako doci do njih ali vjerujem u rad dtsm / bbb i u aktivaciju ostalih navijaca kada to bude potrebno. Sve je na nama, bas sve. Ako cemo biti brojni i homogeni onda ćemo izboriti izbore.
  • Mali dioničar
    20.9k
    Nije im smak svijeta ako se objavi preoblikovanje.

Ako propuste šansu, onda je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.