Moja neka idealna verzija izbora bi bila da dodje osoba X kao kandidat za predsjednika. Prije izbora kaže osoba A će biti sportski, osoba B financijski a osoba C direktor marketinga. Dalje može i ne mora dovesti sa sobom i direktora omladinske i trenera. To mi je najsposteniji oblik izbora... Mana mu je sto nećemo imati ni dvije kandidature
Ono sto je mene strah da će se u nedostatku kandidata I u strahu od debakla po pitanju izlaznosti, ići na neko kompromisno rješenje tipa pola grad pola članovi i biranje neke skupštine ili tako nešto
Sto se privatizacije tiče, svi bi potpisali da dodje lola sa parama i da kuži sta je Dinamo, ali takav koliko je meni poznato se još nije rodio — Bosna86
O čemu vi pričate? Pa procjena vrijednosti Dinama je 30 mil eur. Znači, za 15 mil eura dobiješ upravljačka prava. Za tu cijenu zainteresirani će stajati u redu. — The Undertaker
Ćiro Blažević je bio jedno vrijeme i vlasnik. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.