Ekipa bi dala svakom članu pravo glasa... To bi značilo da čovjek kupi člansku i iako ne prati klub detaljno nego je prosječan navijač, on može imati ista prava kao i isvi ostali... :confused: Po meni to nije dovoljno za imat pravo glasa kao i najupućeniji i najzagriženiji navijači. — Majki-Papi2111
Za mene bi bilo koja osoba koja ima nekakav staž u nogometu relevantnija od mene — Majki-Papi2111
Htio sam reći-Jel moj glas jednako relevantan u možda budućem referendumu o euro valuti od npr. ministra financija koji ipak valjda nekaj znao
I financijama i sigurno više od mene. — Majki-Papi2111
u državi ja bih bio zadovoljan kad bi stručni ljudi birali o temama za koje jesu stručni. Nebi svi trebali imati pravo glasa na izborima.Tu je mana sustavada daješ povjerenje stručnik ljudima al ne znaš jel ima lošr ili dobre namjere. Al ja bih bio zadovoljan takvim sustavom jer idem sa pretpostavkom da čovjek ipak ima dobre njere. Naivno znam, al kaj ću. Al to je već politička tema... — Majki-Papi2111
Za klub. Slažem se s ovom srednjom opcijom za koje je glasalo 7%. I u zadnjem pitanju 13%. Kupio bih premium članarinu i izabrao skupštinare. Ja sam zadovoljan. — Majki-Papi2111
1. Po meni mislim da su godine staže ovdje dobar parametar. Moj tata npr. ima 30 godina staža u telekomunikacijama i sigurno je dobro upućen u to. Kad treba donjet odluku o tome, mislim da bi njegova odluka bila relevantna. — Majki-Papi2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.