• CastAway1986
    3.5k
    Moguce da je sve medijska patka tamosnjih novinara s obzirom da se zanimamo za Cordobu..Ruiz je najbolje odigrao u sezoni 21/22 kad je bio hit igrač tamošnjeg prvenstva..Tad je navodno imao ponude Zaragoze i Porta te dobio poziv u A reprezentaciju Kolumbije..Nakon toga je karijera u laganom padu...
  • DiddyGuela
    3.8k

Nije. Jakov Anton Vasilj i Mario Vasilj su dva razlicita lika. Mario je sin vlasnika hotela a Jakov je bio veliki talent kojeg su ozljede usporile i sada je u kombinaciji za ŠI. Prije toga je bio kratko na posudbi u Loksi.
  • Eduardo
    24.9k
    koliko sam shvatio po komentarima njegova prirodna pozicija je "desetka", ne krilo, ali koriste ga kao krilo.
  • deda
    38.7k
    Slažem se. Haza je pomiješao dvije obitelji istog prezimena.
  • Haza
    10k

Možda sam pogriješio u opisu rodbinske povezanosti s vlasnikom hotela u Međugorju, ali mislim da su Jakov i Mario rođaci neki, oboje su vezani na Mamića, i obojici je menadžer Mario Mamić i njegova agencija VPA, podaci su dostupni i na TM-u.
  • sanjinlego
    4k
    Kevin Carlos, Cordoba i lijevi bek Mensah - ja zadovoljan. Do kraja prijelaznog roka čekati priliku i ukoliko se otvori neka opcija poput RPG-a iskoristiti.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ovo mi izgleda kao klasično pumpanje cijene jer su vidili da operiramo po kolumbijskom tržištu.

Sumnjam da se gleda još jedan LW.

IMG-3005.jpg
  • GOAT
    3.6k
    Dojma sam da decko igra van pozicije, da je vecina negativnih komentara od rivala i spominje se neki zeleni tim kojem je zabijao.. Uglavnom postoji talent, ima te zaigranosti ali i lako pada na svaki kontakt sto ide jedno s drugim, ali ne vidim da ni njihovi navijaci jako tuguju sto se za malog interesira Dinamo, cak nude da mu nose torbe do zracne luke
  • Peškaman
    7.4k

Nisu povezani.
    Mario Vasilj,sin vlasnika Regine u Međugorju.
  • SAS1987
    17.9k
    Naša uprava voli kolumbijski proizvod još više od prošle :lol:
  • DiddyGuela
    3.8k

Vjerojatno si malo pomijesao rodbinske poveznice ove dvojice. J.A.Vasilj je zbilja bio ozbiljan talent. Ako me sjecanje dobro sluzi, on je cak i debitirao kod nas na Cipru protiv Omonije. Dobio je zadnjih nekoliko minuta kod Krznara.

A ovaj Mario Vasilj nikada nije bio u realnim kombinacijama za Dinamo, osim sto je dobio ugovor jer mu je otac vlasnik hotela u Tijuani. Mislim cak da smo ga doveli iz neke druge Poljske lige ili tako nesta. Cak nikada nije nastupao ni za B momcad. Znaci doslovno Mamiceva usluga tipu kod kojeg je bio u hotelu.
  • Omake
    10.5k

Girona mi ima smisla jer i oni kao filijala Man Citya i Milionarios igraju klasični positional play s visokim presingom. Također su imali par dobrih moneyball dolazaka. Možda Ruiz ima veliki underperformance na xG i xA pa im je zbog toga zanimljiv.

Real mi nema baš nikakva smisla ni logike.
  • Haza
    10k

Ako je tako moje isprike Jakovu;), izgleda sam ih stvarno pomiješao, jer sad sam guglao, i Jakov je došao u Dinamo prije afere hotel, vjerojatno me zbunilo što imaju obojica istog menadžera, ili sam negdje krivo čuo da su rođaci, što izgleda nisu...
    Ali da, Jakov je talent bio, čak navodno najveći talent generacije u Hajduku.
  • Nolifer
    11.9k
    Naša uprava voli kolumbijski proizvod još više od prošle :lol:SAS1987

Je da sam to napisal, zbrisali bi komentar. Sasvim nepotrebna šala na tu temu. :lol:
  • Omake
    10.5k

Vidovic je već svjetska klasa po tom pitanju haha. Čovjek je hnl imao tri pretrpljena po 90 minuta. Ovaj ima oko 1.7 u većini sezona ali pada oko penala pa možda su navijačima drugih klubova nadrkani jer izvlači penali protiv njihovih momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.