• Haza
    7.9k

Njegov stari ili stric je vlasnik hotela di je Zdravko bio godinama za džabe u Međugorju. Plaća malog je zato i bila bolesno velika da se kompenzira trošak hotela;)
    Malog su dosta napadali zbog toga, ali do ozljeda je i meni izgledao kao potencijal.
    Kako god, riješio bi ga se iste sekunde.
  • Crni86
    7.3k
    iskreno nema mi nekog smisla ako dovodimo Cordobu da dovedemo i ovog decka. Nije bas jeftin, a ne vidim da donosi nesto vise od Cordobe, vec bas suprtono jos je i stariji i upitnih kvaliteta od strane navijaca klubova gdje je igrao.

Mislim da je ovo vise neka patka jer ga zele prodat pa da se digne malo potraznja/cijena.
  • E46
    1.1k
    Ja sam zadovoljan sa Cordobom i Carlosom, ovo s Realom i Gironom mi se cini kao pumpanje cijene
  • CastAway1986
    2.4k
    Moguce da je sve medijska patka tamosnjih novinara s obzirom da se zanimamo za Cordobu..Ruiz je najbolje odigrao u sezoni 21/22 kad je bio hit igrač tamošnjeg prvenstva..Tad je navodno imao ponude Zaragoze i Porta te dobio poziv u A reprezentaciju Kolumbije..Nakon toga je karijera u laganom padu...
  • DiddyGuela
    2.7k

Nije. Jakov Anton Vasilj i Mario Vasilj su dva razlicita lika. Mario je sin vlasnika hotela a Jakov je bio veliki talent kojeg su ozljede usporile i sada je u kombinaciji za ŠI. Prije toga je bio kratko na posudbi u Loksi.
  • Eduardo
    22.2k
    koliko sam shvatio po komentarima njegova prirodna pozicija je "desetka", ne krilo, ali koriste ga kao krilo.
  • deda
    34.6k
    Slažem se. Haza je pomiješao dvije obitelji istog prezimena.
  • Haza
    7.9k

Možda sam pogriješio u opisu rodbinske povezanosti s vlasnikom hotela u Međugorju, ali mislim da su Jakov i Mario rođaci neki, oboje su vezani na Mamića, i obojici je menadžer Mario Mamić i njegova agencija VPA, podaci su dostupni i na TM-u.
  • sanjinlego
    3.1k
    Kevin Carlos, Cordoba i lijevi bek Mensah - ja zadovoljan. Do kraja prijelaznog roka čekati priliku i ukoliko se otvori neka opcija poput RPG-a iskoristiti.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Ovo mi izgleda kao klasično pumpanje cijene jer su vidili da operiramo po kolumbijskom tržištu.

Sumnjam da se gleda još jedan LW.

IMG-3005.jpg
  • GOAT
    1.8k
    Dojma sam da decko igra van pozicije, da je vecina negativnih komentara od rivala i spominje se neki zeleni tim kojem je zabijao.. Uglavnom postoji talent, ima te zaigranosti ali i lako pada na svaki kontakt sto ide jedno s drugim, ali ne vidim da ni njihovi navijaci jako tuguju sto se za malog interesira Dinamo, cak nude da mu nose torbe do zracne luke
  • Peškaman
    5.9k

Nisu povezani.
    Mario Vasilj,sin vlasnika Regine u Međugorju.
  • SAS1987
    15.8k
    Naša uprava voli kolumbijski proizvod još više od prošle :lol:
  • DiddyGuela
    2.7k

Vjerojatno si malo pomijesao rodbinske poveznice ove dvojice. J.A.Vasilj je zbilja bio ozbiljan talent. Ako me sjecanje dobro sluzi, on je cak i debitirao kod nas na Cipru protiv Omonije. Dobio je zadnjih nekoliko minuta kod Krznara.

A ovaj Mario Vasilj nikada nije bio u realnim kombinacijama za Dinamo, osim sto je dobio ugovor jer mu je otac vlasnik hotela u Tijuani. Mislim cak da smo ga doveli iz neke druge Poljske lige ili tako nesta. Cak nikada nije nastupao ni za B momcad. Znaci doslovno Mamiceva usluga tipu kod kojeg je bio u hotelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions