nikad gora i iritantnija ekipa — Eduardo
Ako gledam doma upalit ću tv tek kad utakmica počne i ugasiti/prebaciti čim završi.Mene muči što ću mjesec dana u HRT studiju slušati Marija Cvitanovića, Carevića, a i Jeličić je sinoć imao privatni show. Uz njih su tu kao urednici i voditelji studijskih emisija Viki Ivanović i Ivan Dorian Molnar, koji će se mijenjati na dnevnoj bazi. Stjepan Balog komentira tekme... — Eduardo
Po meni je to sve kako treba. HNS je od utakmice reprezentacije ciljano napravio društveni ''event'' (u moje vrijeme se to zvao dernek) za široke mase — The Undertaker
Poprilično hrabra izjava nakon par godina komentatora Nove TV :sweat: — Captain America
Meni možda i najjača atmosfera ikada na utakmicama reprezentacije je bila u Berlinu 2006. Baš me zanima kak će to sutra izgledat — nemapredaje
Na polufinalu. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.