Da, kad usporedim emocije na Euru 1996., znači prvom velikom natjecanju na koje smo se plasirali, pa onda totalnu ludnicu zbog odličnog razultata na SP-u 1998. Onda slabije godine pa "buđenje" na EP-u 2008. koje je na žalost kulminiralo jednim od najvećih (negativnih) šokova u povijesti našeg nogometa. Nakon toga više nisam imao takvih emocija.
No opet, kad pogledaš na to onako "sa strane", zvučimo kao prosječni starci kad gunđaju kako je "u njihovo vrijeme sve bilo bolje" :sweat: — xavier
nikad gora i iritantnija ekipa — Eduardo
Ako gledam doma upalit ću tv tek kad utakmica počne i ugasiti/prebaciti čim završi.Mene muči što ću mjesec dana u HRT studiju slušati Marija Cvitanovića, Carevića, a i Jeličić je sinoć imao privatni show. Uz njih su tu kao urednici i voditelji studijskih emisija Viki Ivanović i Ivan Dorian Molnar, koji će se mijenjati na dnevnoj bazi. Stjepan Balog komentira tekme... — Eduardo
Po meni je to sve kako treba. HNS je od utakmice reprezentacije ciljano napravio društveni ''event'' (u moje vrijeme se to zvao dernek) za široke mase — The Undertaker
Poprilično hrabra izjava nakon par godina komentatora Nove TV :sweat: — Captain America
Meni možda i najjača atmosfera ikada na utakmicama reprezentacije je bila u Berlinu 2006. Baš me zanima kak će to sutra izgledat — nemapredaje
Na polufinalu. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.