• dumitrumitu
    1.5k
    Novinari pišu da će nam Bravo biti razvojni klub, a na kraju će to biti Osijek.
  • hardek
    5.2k
    Ne vidim zašto bi Osijek pristao na ovo. Jedino što bi mi bilo razumljivo je da mi otkupimo Čavlinu i onda ga pošaljemo u Osijek u vidu tradea ili kompenzacije za nekog njihovog igrača.
  • Olmic
    5.1k
    sve vise mirise na Miereza
  • Droljo
    18.7k
    Morti u onog zrinjskog? Oni igraju u Osijeku
  • bluepower86
    1k
    Ne treba im dat Cavlinu na posudbu,mrzitelji Dinama i Zagreba ki ovi od dole.
  • Droljo
    18.7k
    Eventualno posudba s obvezom otkupa, ništa drugo nema smisla. Ili čak odmah transfer pa lova i matković nama :lol:
  • Jurki
    18.5k
    Novinari moraju pisati.. a pisu gluposti i pizdarije.
    Ovo za Čavlinu nema nikakve logike jer Osijek ima dva dobra golmana za njihove standarde.
    Ne vjerujem da bu nama Osijek razvijal golmana kraj Malenice i Kolica. I dovođenje Čavline u kontekstu Osijeka na posudbu mi nema nikakve logike i smisla.
    Zvrteli budu sva moguca i nemoguca imena..jer se clanci moraju štancati.. a zapravo mislim da nemaju pojma.
  • Droljo
    18.7k
    Ne vjerujem da bu nama Osijek razvijal golmanaJurki
    To nema šanse! Nula %
    Eventualno neki deal kupoprodajni i neka šema
  • Jurki
    18.5k
    Eventualno neki deal kupoprodajni i neka šemaDroljo

Ma i to je malo vjerojatno jer kak sam maloprije napisal imaju dva solidna golmana. Malenica mi nije golman na kojem mogu neku paru zaraditi, Kolic je mlad i perspektivan golman (to kaj smo mogli vidjeti od njega). Da bi Čavlina bil u kombinaciji za Os.. oni prvo moraju prodati Malenicu.
    Pisu gluposti da se ljudi imaju s cime zabavljati prije Eura i tuci komentare na fejsu. Nebi tome uopce pridaval nimalo paznje.
  • Droljo
    18.7k

Možda Boto ima drugačije ideje i planove. Tko zna...
  • Laugreano
    4.5k
    Sada im je zadnji vlak za uzet koju lovu za Miereza, i ulozit u neka druga pojacanja. S druge strane mislim, ako dođe MIerez da Petko sigurno odlazi. Jakiru za njegov stil u 433 puno vise pase Mierez od Petka.
  • Zagi
    10.7k
    Vidjeli smo jučer koliko ti znači golman , pogotovo dok razvijaš mlade koji će griješiti.
    Da je Nevistić bio jučer , 3:1 max i bok.
    Ok revijalna tekma ali opet je indikativno.

To da budu oni razvijali mlade , a imali one rupe na golu je recept za borbu za opstanak.
    A onda nema ni europe , ni para, nema ništ.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    onda ni Boto ne valja, a to bi im bio najveći poraz jer u njemu vide spasitelja, kritike prema njemu su zabranjene u njihovom vokabularu.
  • Zagi
    10.7k
    Pa zato i žele Čavlinu. Je on relativno mlad ali je već dosta iskusan golman. On bi im izvukao tih par grešaka. Onaj Kolić kaj sam ja vidio, kreira svaku tekmu bar 3-4 na svoju ruku.

A Boto tko će ga znat. Bumo vidli kako će složiti momčad, kakav je ovaj trener itd.

Pas mater, opet sam mislio da pišemo na 1.hnl.
    Uglavnom, dao bi im ga na čistu posudbu jer im je pojačanje. Uz nekakave otkupe ne, nema potrebe stvarati si probleme u budućnosti.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    nadovezao sam se samo na zadnju rečenicu tvojeg upisa. Slažem se sa svime, bit će im to veliki udarac na ego ako ostvare bilo kakvu suradnju s nama. Kolić nije razina prve HNL kao što kažeš, niti Buljan iz Hajduka, s takvim igračima se ne ostvaruje rezultat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.