• Jurki
    20.9k
    nasi novinari smatraju da cim neki igrac zna dva na nogu je igrac za Dinamo. I da obavezno moramo za svakog panja koji zna dva na nogu iskrcati milijune i milijune eura.
    Da se desi npr da nebumo kupili niti jednog igraca iz hnla.. novinari bi poceli pisati kako je Dinamo ubojica domaceg nogometa jer ne zeli kupovati u hnlu i time pomagati ostatku prvoligaske karavane.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Prvi potez koji trebamo napravit je otkup Cavline jer bi bio grijeh da ga kasnije placamo po trzisnoj cijeni koja ce bit minimalno 3x veca.

Ostanak u Loksi, slanje negdje drugdje na posudbu ili mozda mjesto u Dinamu, nebitno... bitno je da je na papiru nas igrac. Momak je vjerojatno i najbolji golman lige a ima tek 21 godinu.

Edit: Tek sam sad vidio clanak o interesu Osijeka. Bio bi stvarno dobar potez poslat ga tamo na posudbu. Pritisak ce mu bit veci, a bome po njemu vidim da mu je Loksa laganini odradivanje posla, bez nekih emocija.

Stvarno se nadam da nismo toliki mazohisti da ne otkupimo Cavlinu i prepustimo ga Osijeku koji bi ga uzeo u "obicnom" transferu. Ali kako se kaze, chances are low, but never zero :sweat:
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Poslati Cavlinu besplatno tamo,dat im mogucnost otkupa,sve to kako bi smanjili cijenu za Matkovica. Bilo bi odlicno
  • NitkoBitan
    33.8k
    Zaboravi na Matkovica. Sto prije se pomirimo s tim da ne bude nista od njega u Dinamu to bolje. Doduse to nam ne bi trebalo toliko tesko past jer nije previse toga pokazao u Osijeku. Hype je postojan ali je njegova buducnost upitna.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Mislim da ne možemo više, a definitivno ni ne trebamo, imati sve najbolje mlade HNL-a. Jer u tom slučaju bi patili rezultati pod jedan, pod dva pati ti kvaliteta HNL-a, a i koštaju previše sad jednostavno.
  • Zagi
    13.7k
    Igor i Dario su trebali dofurati onog Matanovića ako se ikako moglo. Beli ga je maltene otkrio i dao mu priliku u u21.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    navodno su odbili 7 mil. za Matkovića. Po kojoj to računici mi imamo šanse da ga dovedemo? Nemojte biti nerealni, zaboravite na Matkovića. Mi nema šanse da ćemo davati više od 4 mil. za transfere u bližoj budućnosti.
  • Facke
    7.2k

Eh pajdo. A ja ti velim da bumo kad tad morali dati vise od 4 mil. za igraca ili dva v prelaznem roku. Trziste se premenile. Ne treba kukati. I mi oceme novce za nase igrace. To ti je tak kad si male jaksi i veci klub. Znaju i drugi kulike sme mi od transfera zaradili. Ak bume sparali , laku noc. A potrosili sme novce i novce na igrace koji nam nisu donesli nis. Eto za Vidovica bi bez razmislanja dal 3,5 miljuna. Odma. Zate kaj ga bumo prodali za vise ak ovak nastavi igrati.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Za 7 milijuna mi realno trebamo dobit igrača koji će izdominirat HNL odma, a ne nekoga ko to MOŽDA bude napravio za dvije sezone. Nemožemo se nažalost kockati sa nerazvijenim igračima trenutno.
  • Zagi
    13.7k
    Nije kocka ako si u pravu :cool:
    Ali da, puno nam je 7m. Nemamo toliko, sada.

Ovim smjerom ako kužim dobro Marića, mogli bi ubrzo.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    slažem se, tome i trebamo težiti, veći budžet, veće odštete, jači klub, uspješniji klub. Sve je to povezano, ali trenutno to nije moguće kad nismo bili u stanju platiti odštetu od 1.7 mil. ili koliko je već bilo za Gazibegovića, a kamoli više od 4 mil. Vidite da nećemo niti za Vidovića platiti 3.5 mil. Jedno je što mi navijači želimo i mislimo, a drugo je realnost i stanje u blagajni.
  • Droljo
    23.4k
    navodno su odbili 7 mil. za MatkovićaIzet Hajrović

Navodno.
    Po kojoj to računici mi imamo šanse da ga dovedemo?Izet Hajrović

Koliko vrijede brodić, kulen i čavlina + 1.5 mil u kešu & 30% od budućeg transfera. Uvijek postoji način. Ovdje sam karikirao i znam da osijek nebi pristao na takvo nešto da se ne izđipate na meni sad :lol:
  • blue heart 72
    2.9k
    Osijek je ekipa iz gornjeg dijela HNL-a koja puca na visoko, koliko su za to sposobni o tom - po tom. Ajde pretpostavimo da su oni doista zainteresirani za Čavlinu. Sa njima ne bi išao u nikakve vrste ustupaka, nego ono što je za nas najbolje. Kada su oni nama nešto poklonili (možda Peru sa benge)? Ako vratimo Čavlinu, a Osijek ima interes za njega, postoje samo dvije opcije.

1) platite odštetu u vrijednosti 4+ milijuna
    2) plaćate plaću Čavlini, nama posudbu u iznosu 500'000 i imate pravo prvokupa za 4 milijuna nakon sezone

Nikakvi dealovi sa Mierezom, Nejom, Matkom......
  • Droljo
    23.4k
    Nikakvi dealovi sa Mierezom, Nejom, Matkomblue heart 72
    Ja bih mijenjao i kulena i brodića za miereza.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Poslati Cavlinu u Osijek je po meni dobra stvar.
    Kupujes igraca koji je najbolji golman lige. A ima samo 21 godinu i jos ce se razvijati.
    Osijek je 4. najjaci klub u RH, uz svo duzno postovanje Lokomotivi. Osijek ce se boriti za Europsku skupinu. Osijek ima ambiicije boriti se za naslov prvaka, kao sto su imali zadnje dvije godine. Koliko uspjesno, to je druga prica.
    Lokomotiva nema ambiciju boriti se za naslov i nema ni priliku da se izbori za Europu.

Osijeku treba kvalitetan golman da pokua izboriti svoje ciljeve. Ako nece potrošiti milione, to je njima vrh. Golman je najosjetljivija i najpodcjenjenija pozicija u ekipi. Ako na posudbu mozes dovesti top golmana, to je odlican posao.

Cavlina ce se bolje razviti u Osijeku nego u Lokomotivi. Pogotovo ako Boto odradi dobar posao i poslozi momcad sa dobrim trenerom.

Nama ne treba Cavlina uz dobrog Nevistica, jedan od njih bi bespotrebno propao. Kupnja Cavline i posudba je genijalna stvar.

Jos jednom, bolje Osijek nego Lokomotiva, Bravo, Zrinjski ili Dubrava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.