• Georg Koch
    6.3k
    Ja vjerujem Mirinim informacijama, a isto tako volio bi da ovaj put nesto i fula :sweat:
    Pjacu svi gotivimo kao naseg decka, super lika sto i je.
    Ali igracki da li je on taj bitni upgrade na poziciji krila koja nam steka?
    Statisticki vise manje iste brojke kao i Vidovic, s tim da ima 2-3 penala.
    Vidovicu je 20, Pjaci 29.
    Vidovica ne smekamo kao krilo, jer u sustini nema te kretnje, okomitost i hitrost sto bi krilo trebalo imati, sve stoji, ali...
    Koliko ce Pjacije fizikalije moci 2 tekme tjedno?
    Volio bih da smo na krilo doveli nekog bas beton igraca na tu poziciju, mada i ovako, daj Boze da se Marko jos priblizi igrama od prije ozljede i potpuno zasja u modrom dresu.
    Nitko sretniji bome od mene :D
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ovoliki period bez ozljede je dobar znak i vjerojatnost ponavljanja nije više toliko velika.db-izbjeglica

Pa imao je vec ozljedu ove sezone cini mi se. Stedi ga se kad se igraju 2 utakmice tjedno te ga se stedi na "pasnjacima*. Poprilicno indikativno da problem s koljenima i dalje postoji i da je dovoljan samo mali okidac koji bi ga opet udaljio s terena na duze vrijeme.

U Rijeci skrivaju njegovo zdravstveno stanje kao sto su u Hajduku skrivali Vuskovica. Nadrealan broj upitno realnih clanak u medijima o izvrsnosti Pjace mi pali crveni alarmiznad glave. Dobra roba ne treba reklamu. Prica o povlastenoj cijeni je obican spin i fora top shop reklame.
  • Meritokrat
    57

Znači počeli smo po starom, polomljeni + hnl igrači.
    Nadam se jako da nema veze s istinom.
    Pored Marića koji govori sedam jezika i Zajeca koji je bio po Engleskoj i Grčkoj mi oped spadamo na stare dobre hnl zvijezde i oživljavanje mrtvih karijera.
  • Praskaton
    4.4k
    Koliko ce Pjacije fizikalije moci 2 tekme tjedno?Georg Koch

Ni ne trebaju jer se nadam da ce Hoxha nastavit uzlaznu putanju forme.
    Veće je pitanje što nam Pjaca donosi u toj jednoj utakmici tjedno(utorkom ili srijedom navecer nadam se) gdje tteba bit prevaga.Moze li on to? Ne znam baš.
    Al uz suradnju s Ogijem i dizanjem kvalitete cijelog rostera nadam se da može
  • hardek
    5.2k
    Meni je kod Kaneka najupitniji decision making. Ono kad treba donijeti odluku u dijelicu sekunde on to (po dosad pokazanom) nije sposoban napravit. Xy puta mu igrač i pokaže prstom gdje da mu doda a on kao da se zamrzne i ili ode u dribling ili vrati loptu nazad.
  • San Lorenzo
    20k
    Nisam bio nešto ludo zagrijan za Pjacu, ali ok, za cca milijun eura dobvamo reprezentativca Hrvatske koji je karakterno besprijekoran.
  • rioda
    9.2k
    To ti možda više govori o našem desnom beku, RPG ga je kvalitetno zatvorioIzet Hajrović
    Takva će biti većina bekova u jačim europskim utakmicama pa mi ovo objašnjenje ne ulijeva optimizam

on kao da se zamrznehardek

Ovo je i meni kod njega najupitnije. To me recimo i kod Ivanušeca živcira, on se često zamrzne ispred igrača i onda čekamo par sekundi što će napraviti
  • Žan
    661
    Koja hrpa negativnih komentara i lupetanja na temu Pjace, za sve vase indicije oko njegovih koljena i ostalih ozljeda postoje adekvatne osobe koje ce procijeniti njegovo trenutno stanje. Barem su u Dinamu "padali" i zdravi na pregledima.
  • Zagi
    10.7k
    Eh, prolazili su i očito nezdravi.
    No dobro, prošla vremena.
  • Nogo
    8.4k
    Marko Marić, sportski direktor Dinama, radi na još nekim transferima. Dinamo je golmana Nikolu Čavlinu (21) u ljeto 2022. pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Čavlina je ove sezone bio ponajbolji golman lige, prvi je golman U-21 reprezentacije...

Dinamo ga želi otkupiti pa, doznajemo iz izvora bliskih igraču, poslati na posudbu u Osijek. Sergej Jakirović i njegov stožer stali su u krucijalnom dijelu minule sezone iza Ivana Nevistića i proglasili ga "jedinicom". U tom statusu vide ga i u sljedećoj sezoni pa za Čavlinu neće biti mjesta. Logika Dinama je da Čavlina brani u Osijeku i kali se dalje. U Osijeku je svojevremeno kao trener golmana radio Silvije Čavlina, Nikolin otac, pa u gradu na Dravi o toj obitelji imaju visoko mišljenje.

https://www.24sata.hr/sport/cavlina-odlazi-u-ligaskog-rivala-pjaca-je-na-korak-od-dinama-985008?24sata_ref=frontpage-sport

Čekaju se ponude i za Mersinaja, Bubanju i Smakaja, međutim, zvijezda prijelaznog roka i igrač koji bi mogao donijeti najveću odštetu na Kajzericu svakako je nadareni 19-godišnji napadač Marin Šotiček. Dinamo je već pokazao zanimanje za brzog i ubojitog napadača, vidjet ćemo hoće li se to zanimanje pretvoriti i u konkretnu ponudu. I hoće li ta ponuda zadovoljiti Kajzericu...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/lokomotiva/dinamo-zainteresiran-za-ubojitog-napadaca-ceka-se-i-odluka-oko-cavline-sto-ce-biti-s-cabrajom-15465192
  • dumitrumitu
    1.5k
    Nije mi baš jasno zašto bi ga posudili osijeku
  • Ludovic IX
    9.2k
    šarani će bit presretni što školuju dinamu golmana... po meni dobra odluka jer u Osijeku ipak neki pritisak postoji.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Jao, kako jedva čekam da pošaljemo Čavlinu u Osijek na posudbu pa da možemo zezati lege da su naša filijala, korporacija, itd. jer oni su alergični na nas, umišljaju si da su velik klub, baš mi idu na živce ponekad. U kontekstu razvoja Čavline to je top potez, tamo će sigurno biti prvi golman, a Osijek ide u smjeru razvojnog kluba. Bit će nositelji u KL pretkolima sve do playoffa pa bi možda nekim čudom mogli izboriti skupine KL, to bi bilo fantastično za Čavlinu, a i sami odnosi između dva kluba će se poboljšati tom suradnjom.
  • Laugreano
    4.5k
    Ovi osječani na silu pokusavaju isfuravat neko rivalstvo sa nama. A realno nama su oni ko Slaven belupo.
  • Yovitssa
    904
    Ja bih ga poslao tamo pod uvjetom da bude prvi golman i obavezno bih ugradio klauzulu u ugovor da ne smije igrati protiv nas (to bih ugradio svim posuđenim igračima). Razlog nije samo "tko će koga ako ne svoj svoga", već i kmećanje juga kada dobijemo Osijeka.
    Mada, Osijek ima dobrog golmana i talenta kojeg bi vjerojatno radije školovali nego našeg Čavlinu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.