Nažalost, velik dio Dinamovih navijača kupuje te "žnj" proizvode čak ne iz neke loše namjere nego kaj jednostavno ne kuže — Gelipter
Meni sa zapada, zakaj je važno ode li 5-10-15 eura Ilici ili ode Miletu iz podruma Dubrave? — Mlađi referent
Meni sa zapada, zakaj je važno ode li 5-10-15 eura Ilici ili ode Miletu iz podruma Dubrave? — Mlađi referent
Mile iz Dubrave ne financira koreografije, bakljade, zastave itd. itd., odnosno sve ono kaj vi sa zapada volite slikavat. — NitkoBitan
a još teže odredit kakve Dinamo ima koristi od svih tih stvari. Dinamo nema koristi, ergo mene ne zanima — Mlađi referent
Teško mi je odredit za kaj od tog me više zaboli, a još teže odredit kakve Dinamo ima koristi od svih tih stvari. — Mlađi referent
ovisno kako diše masa — Mlađi referent
Ali zakaj se u ovo gura BBB fan shop? BBB nisu Dinamo, to je ultras grupa koja ima svoje ljude, ljudi koji ih simpatiziraju i ok.
Meni sa zapada, zakaj je važno ode li 5-10-15 eura Ilici ili ode Miletu iz podruma Dubrave? Ne ide Dinamu, i to je jedino kaj mi je bitno. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.