• NitkoBitan
    39.9k
    Ma dobro, ne mislim da je grupi cilj da svaka susa nosi njene majice.
  • mlinchica
    7.4k
    Koliko vidim, web shop na kojem je ta majica, je i novi web shop RK Zagreba i HAVK Mladosti. Neću ga linkat ovdje, lako se pronađe.
    Zašto ne ponuditi suradnju pa ubuduće to odmah za nas rade, a ne da ubiru lovu pored kluba. Imaju kape i dukse, vidjela sam još njihovih majica “Zagreb” po tekmama, tako da očito nisu bzvz i mogu ispoštovati potražnju i dostavu.
    Bolje “neprijatelja” privući k sebi. :grin:

@deda super za ovu ideju o različitim cjenovnim rangovima robe, nadam se da će zaživjeti.
    Naravno da će i kvaliteta možda biti lošija ali tako je svugdje.
    Puno puta potrošimo više love od planiranog, kada vidimo niže cijene ili popuste. Zato nam ih i nude, a često se i upecam. :lol:
  • Paggini
    100k

Pa ok, ako je to stav, onda ok, ali prije bih rekao da je cilj sa shopom maksimizirati profit grupe, što bi onda išlo u financiranje aktivnosti na i van tribine, povećanje obujma samo shopa (i u artiklima i u veličini) i ostalo. Mislim, opet, to je moje mišljenje, ne znam stavove po pitanju shopa, ali čini mi se kao propuštena prilika za dodatan rast financija grupe.
  • ivanzg
    513
    Mene zanima kaj se može napravit s pravne strane u smislu zabrane prodaje artikala Dinama na dan utakmice oko stadiona na onim jebenim stolovima i vješalicama za veš?
  • Bosskovitz
    21.5k
    Nažalost, velik dio Dinamovih navijača kupuje te "žnj" proizvode čak ne iz neke loše namjere nego kaj jednostavno ne kuže — Gelipter

Točno to. Nikog se ne proziva, nikom se ne zabranjuje da nešto kupuje ili nosi, ali se ljudi informira o tome. Nekog možda boli k, a netko možda ne zna i nakon ovog će u nedjelju umjesto škarta kod rumunja ispred pimpeka produžiti do shopa ili kućice i kupiti nešto originalno jer je sad informiran. Nek je 5 ljudi to osvjestilo, isplatilo se mojih 5 minuta uloženih u taj vizual.
  • Sljeme
    3.1k
    Meni sa zapada, zakaj je važno ode li 5-10-15 eura Ilici ili ode Miletu iz podruma Dubrave? — Mlađi referent

Pa nitko ti ne brani da kupiš majicu s placa, oduvijek je tog bilo na stadionu. Mi koji smo za službenu obleku želimo to promovirat i osvijestit čim više ljudi da klub ili grupa od toga imaju koristi. Kog nije briga nek kupuje smeće s placa i dalje.
  • Peškaman
    9.8k
    Uvijek će toga biti i to nitko ne može zaustaviti,od Balkana pa do Južne Amerike.
    Jedino što se može učiniti,tj probati učiniti je maksimalno moguće smanjiti takve prodaje i prikazati ljudima činjenice koje su prikazane objavom na družtvenim mrežama.
    Koliko će to biti učinkovito,pitanje je.
  • Paggini
    100k
    Samo da još dodatno smorim - majica polo Građanski je točno ono što očekujem u budućnosti od Dinamovog službenog shopa. Vrhunska kvaliteta i jako dobra cijena što je i rezultiralo bombastičnom prodajom. Konstantno se spominje Castore ovo, Castore ono, ali volio bih da i neovisno o njima se rade artikli kao što je ta polo majica. Ne znam jel to bio lakmus test za neku inicijativu, ali svakako je super prošlo, barem koliko vidim na tribini.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Meni sa zapada, zakaj je važno ode li 5-10-15 eura Ilici ili ode Miletu iz podruma Dubrave? — Mlađi referent

Mile iz Dubrave ne financira koreografije, bakljade, zastave itd. itd., odnosno sve ono kaj vi sa zapada volite slikavat.
  • Mlađi referent
    16.3k

Naravno da mi nitko ne brani, nitko ni ne može zabranit. Poanta je da će se ovim miješanjem i pristupom dobit odbijanac kakav se dobio danas u vezi ovog vizuala

Mile iz Dubrave ne financira koreografije, bakljade, zastave itd. itd., odnosno sve ono kaj vi sa zapada volite slikavat. — NitkoBitan

Teško mi je odredit za kaj od tog me više zaboli, a još teže odredit kakve Dinamo ima koristi od svih tih stvari. Dinamo nema koristi, ergo mene ne zanima
  • marcio amoroso
    54.3k

Dobio se odbijanac od tebe i tebi sličnih. Vidiš sam da je ovdje većina shvatila poruku i da se slaže sa istom. Ako odbijemo 5 ljudi koje ionako boli klinac, a osvijestimo 15 napravili smo dobru stvar.
  • Mlađi referent
    16.3k

Pa na Zoni su to svakako svi znali, znao sam i ja. Ja na placu i ne kupujem, nije toliko apstraktno da ne vidiš da se hrpa s ovim izruguje

Ako je cilj privuć mase, ovo nisu načini.
  • Paggini
    100k
    a još teže odredit kakve Dinamo ima koristi od svih tih stvari. Dinamo nema koristi, ergo mene ne zanima — Mlađi referent

Pa šta misliš da igračima koji igraju za taj Dinamo ne znači navijanje, zastave, koreografije?

A spominjem samo ovo i stavljam na stranu preko 30 godina aktivnosti po pitanju čišćenja kluba i svega ostalog...
  • NitkoBitan
    39.9k
    Teško mi je odredit za kaj od tog me više zaboli, a još teže odredit kakve Dinamo ima koristi od svih tih stvari. — Mlađi referent

Kakve Dinamo ima koristi od grupe Bad Blue Boys i njezinog djelovanja?

Mozda takve sto smo nedavno imali priliku glasat na izborima? Kaj mislite da su se sve te aktivnosti godinama financirale? Pa nisu novci sa neba padali.
  • Papastrumf
    24.3k
    ovisno kako diše masa — Mlađi referent

Kad bi ovo bila misao vodilja, onda dinamo kakav je danas sigurno ne bi postojao. Da smo pitali masu kada samo kretali u borbu za naš klub, ta ista bi stala na mamićevu stranu, to je sigurno.

Ali zakaj se u ovo gura BBB fan shop? BBB nisu Dinamo, to je ultras grupa koja ima svoje ljude, ljudi koji ih simpatiziraju i ok.
    Meni sa zapada, zakaj je važno ode li 5-10-15 eura Ilici ili ode Miletu iz podruma Dubrave? Ne ide Dinamu, i to je jedino kaj mi je bitno.
    — Mlađi referent

Ovo nije objava službenog kluba pa da tvoja primjedba ima smisla nego stranice koja je zajednica navijača dinama pa tako i onih sa sjeverne tribine.
    Što se nas tiče, možeš majicu kupiti od koga god hoćeš pa i od osoba koji prodaju dinamove zajedno s onima od zvezde i partizana. Ako ti netko treba objašnjavati u čemu je razlika, jebiga onda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.