Jedino pogrešno u cijeloj objavi, a vjerujem da je to mnoge i pogodilo jer su se mnogi pronašli u tome, je da netko nije Dinamovac ako ne kupuje samo i isključivo Dinamove proizvode. — Izet Hajrović
Pročitaj još koji put moj komentar gdje ćeš vidit da sam 100% za zaštitu dinamovih obilježja, a da me muči nešto drugo. — Mlađi referent
čini mi se kao da je dio ljudi samo čekao i najmanji povod da bi zašiljili protiv ekipe sa Zone — Gelipter
Ipak, mi je nevjerojatno da bi baš toliki broj ljudi ovako savršeno promašio poantu i poruku ovog vizuala prikazujuči ga kao naredbu "Zoninih elitista" koji nastoje biti univerzalni arbitrbi Dinamovštine i koji nemaju sluha za siromašan narod koji je prisiljen kupovati proizvode upitnog podrijetla. — Gelipter
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.