Nije li produžena posudba na iduću sezonu? — Captain America
Pitanje je koliko ima smisla plaćati Špikića i Kaneka istovremeno, a nijedan nije kvaliteta za prvih 11 Dinama (bar onog kakvog ja želim da bude). Dodaj tu i Hoxhu na lijevom krilu pa će nam izgledno trebati 2 krila na ljeto. — Captain America
ima tu neku startnu brzinu i solidan centaršut ali sve više i više je pročitan. — Ludovic IX
ja sam znao pogriješiti sa procjenom igrača (Broz je meni bio katastrofa prvih 6 mjeseci u dinamu da sam mislio koja je budala ovog platila 2,5 miliona eura) — Ludovic IX
Mi smo za Rukavinu trazili 5 milijuna eura. — jedan u nizu
A onda nebi doveli Kaneka za 1mil?
Kaneko trenutno moze biti jako dobar za rotaciju, i 1mil je smijesna cifra za to . — jedan u nizu
Plafon mu je puno veci i kod drugog trenera bi bio jako dobar prvotimac, a za to je cifra od 1mil jos smijesnija. — jedan u nizu
Koliko smo samo poluigraca dovodili za 2 - 3 mil, a Kaneka nebi za 1mil? — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.