pa nas iz HDZ-a naskakuju s manje od 25% mogućih glasova. Bravo — Sad opet
S ovim se apsolutno slažem,zanimljivije bi bilo barem da je svake druge godine, a kamoli svake 4 godine kao nogomet. Samo sam naveo u prijašnjem komentaru da prosječni hrvatski fan sporta "udara" po rukometu i vaterpolu radi te učestalosti turnira i često ih zbog toga proglašava "neozbiljnim sportovima", a ni riječi o hokeju na ledu kojem je svake godine svjetsko prvenstvo a kad je olimpijska godina bude i olimpijski turnir i to sve u 4 mjeseca (olimpijski tunir u veljači,a svjetsko u svibnju), ni riječi o košarci koja je kao što sam već naveo imala u zadnje 4 godine zaredom barem 1 turnir,a imat će i iduće. Isto vrijedi i za odbojku,kriket itd. Svako malo neko natjecanje. Valjda većina naših ljudi ne prati sportove van nogometa pa ni ne pokušavaju informirati se koliko često navedeni imaju velika natjecanja :chin:A ovo s rukometom isto nije normalno svake godine neko prvenstvo, gubi se značaj svakog pojedinog prvenstva — seljak86
Za koga uopče glasat? Sam ne mogu glasat, ali mogu utjecat na nekoliko ljudi u HR... Koja stranka bi bila ona prava za spas države, za dobre promjene..? — ShanKu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.