• nemapredaje
    6.9k

Nemoj. Bolje se drži čaja i mlijeka.
  • Neki tip
    21.4k

Nažalost (ili nasreću) nisam. Ovo moje iskustvo je iz Berlina 1999. :)
  • bluemagic
    1.4k
    Po mom ukusu najbolja piva Augustiner, piva koja me najvise poz. iznenadila toceni Budwar u Pragu, a najvise neg. iznenadila Guiness u Londonu (meni osobno je ono uzas)

A za Holsten sigurno ce ekipa ishlapiti 1 pivu al pitanje je kako ce im ici 3. ili 4., nebi reka bas najbolje
  • Majki2111
    4.3k
    Unazad nekoliko tjedana sam ja štrukani pelin zavolio. Dobra kombinacija. Preporuka isto. Spoj gorko kiselog. :up:
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Kad pijes losu pivu drmnes nesto jako, poslije toga ide ko voda svaka. Pitanje je samo jel koliko te smeta mamurluk.
  • nemapredaje
    6.9k

Ma piva uvijek ide ko voda, glavno da je hladna.
  • ZGBhoy
    2.2k
    Ja volim Velebitsko kad sam u HR a preporucio bi ak niste da probate Tyskie
  • Draž
    2k
    Jedino pivo koje nikad nakon 18. godine više nisam probao ni popio je Löwenbräu. Em samo po sebi loše pivo, em smo ga pili toplog.. — Neki tip

Pio sam točeni Löwenbräu u jednom biergartenu u Njemačkoj. Potpuno normalno i ukusno pivo.
  • Bernard
    1.5k
    Kaj nije Lowenbrau jedan od sponzora Oktoberfesta?
    znam da je tam fino pivo,ovdje šalju šrot.
  • Neki tip
    21.4k

17godišnjak koji pije toplo pivo u busu vozeći se po Berlinu nije baš neka mjerna jedinica, složim se s tim bez problema. :)
  • Mr Anderson
    22.8k
    Kaj nije Lowenbrau jedan od sponzora Oktoberfesta?
    znam da je tam fino pivo,ovdje šalju šrot.
    — Bernard

Pio sam ga jedne godine na Oktoberfestu i bilo je baš dobro, nema veze s ovim kaj se kod nas prodaje.
  • Draž
    2k
    Je. Bio sam četiri ili pet puta na Oktoberfestu, ali nisam nikad bio u njihovom šatoru koliko se sjećam. Pio sam ga u jednom biergartenu uz fino pečeno meso i bilo mi je skroz ok pivo.
  • NitkoBitan
    40k
    A mislim... o ukusima se ne raspravlja. Ja sam cuo pohvale na racun Karlovackog od limuna pa mi nije nimalo dobro sjelo, jedna od gorih piva za mene.

Velebitsko i Vukovarsko su mi oke :up:
  • Efes Pilsen
    17.2k
    To vam je decki svuda isto. Korporacije kupe licencu i onda samo stancaju po receptu ili bez njega. Pivo postane popularno lokalno i tamo se recept i sastojci ne diraju, a sve izvan toga..
  • Bernard
    1.5k
    te su i najbolje domaće po meni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.