• kajsitilud
    517
    kakav komad budale. Guzice bi dao za 3 lajka.
  • Mihaljević
    11.2k
    U pozadini vidljivi ženski nokti... Imam puno ženas , al' ne ko @Gražvydas Mikulėnas ...
  • KlasicZg
    561
    Dobro jutro svima osim tovarima
  • Mrvica
    4k
    Dobro jutro plava nacijo!
    Nervoza od ranog jutra zbog derbija i nestrpljivost do početka tekme. KK Dinamo i Futsal Dinamo odradili posao, još je ostalo da dečki protiv tovara riješe stvar! Sretan put svima koji idu danas u Split na tekmu! :strong:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Dobro jutro svima!

Novi mjesec, nove borbe, zelim svima ugodan i uspjesan radni tjedan
  • Mali Zeus
    15.1k
    Šprajc o navijačima u Grčkoj... "navijači mole vladu da im više ne pomaže, jer ako Plenkovic jos jednom dode u Grcku, navijaci bi tamo mogli docekati i da hajduk postane prvak, a znamo kada ce to biti"KlasicZg

Neduhoviti smrad koji je montirao snimke iz Vukovara i pričao tj. lagao kak je bio u rovu kod Slavonskog Broda.
  • Nolifer
    9.2k
    I onda ZG radio Sljeme pusti šuti moj dječače plavi :vomit: :rage:
  • Bruh
    1k
    ma oni vole trollat tamo su ti svi dinamovci... svaku utakmicu stave story sa zapada
  • Droljo
    11.2k

Frende, kakve su cijene na oktoberfestu? Čitam po portalima da i švabe padaju u nesvjest kak je skupo..
  • Paggini
    34.5k

Bratko mi je lociran u Penzbergu pored Munchena i ide na Oktoberfest svake godine - kaže da su ove godine kriminalni, piva pola litre je cca 15 eurića, tako da te runda izađe ladnih 90 eura ako vas je 6 lol
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    mi smo Mass ( krigla od litre ) plaćali 14,50 EUR. Meni je to ok cijena ako uzmeš u obzir da di god odeš popiti u "klub" pivu, dobit ćeš malu pivu 0,25 za 4-5 EUR. Ako prekalkuliraš to na mass od litre cijena je ok. Ono što je skupo je klopa, ali klopa je stvarno dobra ako se uzme u obzir da se radi za velike mase, kvaliteta je dobra a platit ćeš tipa 23 EUR porciju svinjskog pečenja

Ukratko, tko ide, ide na 2,3 dana i tada ne gledaš hoćeš potrošiti koji euro više ili manje, jednom se živi, ko mu jebe mater...
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Bio sam prije par godina dok je jos litra bila 10 eura :lol:
    Iskreno, nisam odusevljen, skupo je sve, a u biti si sjeo na skupu pivu u satoru koju ne mozes dobit ako ne sjedis. Ako ne dodes rano osuden si na cekanje ispred satora, ako dodes rano napit ces se brzo i potrosit na hranu jos toliko.
    Iskreno, sa svabskim zakonima o picu na javnom mjestu radije bi da smo isli u obilazak pa krmnuli kakvu kvalitetniju pivu usput (u bircu ili iz marketa) nego sto smo skucali finu lovu u satoru Augustinera i Lowenbraua.
    Da ne spominjem okolna brdasca zrigana, zapisana i zasrana.
  • Paggini
    34.5k
    Da, bio sam jednom, meni je to bilo kao ultraskupi Đakovački Vezovi na steroidima, uz prebolesno zgodne butre.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Trebe su vrh, preporucio bi svima koji jos uvijek love da odu. Cuganje, ruganje, sprehica, padaju samo tako. Ukratko zrce u narodnim nosnjama :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.