• masacusec
    4.4k
    Ma skupi su pun kurac, al onaj ko voli taj đir, neprocjenjivo je i isplati se
  • NORTE
    13.3k
    Iz članka u jutarnjem:

"U završnoj je fazi izručenje Grčkoj, 10 hrvatskih huligana, BBB koji su uhićeni u Zagrebu. Grčke vlasti pritišću hrvatske vlasti da ubrzaju proces. Slučaj je kod zagrebačkog ekstradicijskog tužitelja koji će dati odobrenje da 10 hrvatskih huligana stigne u Atenu. To je pak, prema pouzdanim informacijama, pitanje dana", navodi atenski portal "newsit.gr"

odvjetnici pritvorenih Grka i Hrvata očekuju da će izvješće Kriminalističkog odjela stići u sljedećih nekoliko dana, kako bi se pokrenuo proces podnošenja zahtjeva za puštanje iz zatvora. navodi grčki portal."
  • NORTE
    13.3k
    Požar u tvornici plastike južno od Osijeka.
    Gori 2.5 km južno od obilaznice.

Dim ide prema jugu i ne ugrožava Osijek.
    To područje je vrlo slabo naseljeno, obradive površine, nekoliko sela je na tom putu, a najgore je za Antunovac.
  • Jaro
    8.7k
    Požar u tvornici plastike južno od Osijeka.NORTE

jel tvornica plastike ili odlagaliste plasticnog otpada?
  • deda
    34.5k
    Ta mi je tvornica glavni dobavljač ambalaže :confused:
  • Jaro
    8.7k
    prema ovome izgleda kao standardno skladistenje PVC otpada 79ff63ed-4190-4491-9071-cf8aeda17451.png?width=765

jbg, nestalo prostora pa malo pocistiti - recikliranje na HR nacin...
  • NORTE
    13.3k
    jel tvornica plastike ili odlagaliste plasticnog otpada?Jaro
    Oboje.
    Skupljaju staru plastiku i proizvode novu.
    Pretpostavljam da u medijima nema ništa od ovih informacija, samo senzacionalizam.
  • Jaro
    8.7k
    pise da gori, koliko vidim po komentarima nije prvi put da istim vlasnicima gori (kao i kolegi u Zg koji je 5-6 godina zaredom ocistio odlagaliste na isti nacin).
    Naravno, meni ce se srat jer vozim dizelasa...
  • serbus
    4.5k
    Ja sam trenutno u VK i tamo se taj dim vidi... Taj majstor svako malo ima požare kurčina od države.

Treba dić kanadera i sve zaliti da ga voda nosi nek se jebe...
  • NORTE
    13.3k
    Pojavile se slike radnika pred tvornicom kod Osijeka.
    Svi do jednog smeđi azijati, stoje ispred tvornice s koferima i torbama.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Podsjeća me na CIOS koji isto svako malo gori a vodi ga notorni poduzetnik.
  • Jaro
    8.7k
    potpuno isto, samo kaj ovaj uz unosan posao "zbrinjavanja" pvc otpada ima i neku tvornicu ambalaze... A i ovo i ono u CIOSu je pokazatelj kako funkcionira odvajanje i reciklaza otpada. Bitno da imamo zute, crvene, plave, smedhe vrecice, jontejnere, gradimo otoke, podtemne, polupodzemne i kajjaznam kakve kontejnere...
    Srecom, poljoprivreda nam je tak krepala, jer ne pada mi napamet sljedecih 10 godina kupiti nesto uzgojeno u hr...
    Dodatno fascinantno je to kaj nakon niti jeenog od ovih pozara odlagalista zrak nije izgubio na kakvoci - mogu zakljuciti da nam cistoce uopce ne trebaju neg svi fino doma palimo otpad...
  • Patak
    3k
    Sad baš da je sreća da nam je poljoprivreda propala, mislim da je više tragedija.
  • Jaro
    8.7k
    sreca je da je propala prije, a ne sad zbog ovoga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.