i to što ide u olimpiju, opet kakve veze tu ima profit, a ne emocija?
gdje se javno emil referirao da se klub zove cedevita cibona? — Kwedi
ABA liga je, složit ćemo se, kvalitetnija od pojedinačnih nacionalnih liga. Međutim, otkako liga postoji, možemo li govoriti o unapređenju kvalitete ili o degradaciji kvalitete, jesu li klubovi postali bolji ili lošiji otkako postoji liga? — Mr Blue
Zanima me jer mi se čini da je ABA liga visoko korumpirana i da ne postoji neki stvarni ulagački potencijal za razvijanje lige. Partikularni interesi su ispred svega, ligom uglavnom dominiraju srpske i crnogorske ekipe koje su državni projekti ovisni o trenutnoj političkoj vlasti i ne vidim zašto bi netko treći ulagao svoj novac u neku treću ekipu koja bi se priključila u lov za titulu, ako bi zbog političke odluke se taj klub doživio šikaniranje. — Mr Blue
Ne kažem da je hrvatska liga lišena takvih problema, dapače. Ali mi se čini vjerojatnije očistiti mulj i kaljužu u hrvatskoj košarci i imati kompetitivnu i poštenu ligu koja bi onda bila mamac ulagačima, poduzetnicima i sportskim djelatnicima koji bi ozbiljno pristupili razvoju hrvatske košarke, nego što je to slučaj s ABA ligom. — Mr Blue
Ponavljam, ne pratim toliko sport pa je moguće i kako griješim u svojoj procjeni, ali to je neki moj dojam. Općenito nisam za 'jugoslavensku' ligu u nijednom sportu, ali ponajviše zato što smatram da udruživanje sa sustavima koji su po svakom mjerljivom kriteriju korumpiraniji od našeg ne može i neće nikada donijeti nešto stvarno pozitivno — Mr Blue
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.