61
ma ne, nisi me shvatio. u modelu 50+1, navijači biraju upravu. neovisno što vlasništvo kluba može biti u 99% vlasništvu Tedescija.
— Kwedi
u tom kontekstu, bi li bio i član i dioničar ili samo član ili samo dioničar? — Kwedi
U principu ne bih imao ništa protiv s time da je u Hrvatskoj manja vjerojatnost da netko bude vlasnik kluba, a da taj prepusti odlučivanje članovima nego ta da članovi sami skupe pare za klub za što se slažemo da je teški SF — Mali dioničar
jebiga, imam godišnju za cibonu pa zbog prekratkog vikenda nekad biraš ili ili — Kwedi
jebiga, švapski zakonski propis.
makar u njemačkoj nije to isključivo, što je logično i normalno - npr. wolfsburg.
isto tako i kod nas bi bilo suludo 50+1 kod realno 90% klubova.
najnormalnija i logična mi je privatizacija primjerice inkera, cibalije, belupa...
ako idemo van nogometnih okvira, svi ostali profi klubovi iz rukometa, košarke - sve bi ih privatizirao — Kwedi
Uvjeren sam da kad bi tovari igrali Europu da bi im posjeta u HNLu drastično pala. — deda
Mislim da je to u prvom redu strah od nekog velikog dioničara odnosno vlasnika koji bi došao u priliku kontrolirati klub. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.