Nitko normalan nije za preoblikovanje koje bi se provelo po sistemu koji si je zamislila trenutna uprava bez da:
1. Sredi evidenciju članstva
2. Članovi se odluče za to
Ne znam jel želiš da to stavim kao disklejmer u svaki svoj post? — Mali dioničar
U skladu s time, meni bi višestruko zadovoljstvo bilo biti dioničarem kluba za koji navijam. — Mali dioničar
Klub je 15 godina gurao navijače od sebe, ne možeš ih vratiti preko noći, a što se tiče HNL-a, upravo su dobri rezultati razlog zašto jedan dio ljudi ne dolazi. Naime u HNL-u im nema ništa zanimljivog u gledanju Dinamove šetnje kroz ligu. Da, Rijeka je to jedne godine prekinula i svaka njoj čast, ali sasvim bi druga priča bila da je to bio Hajduk.
Pogledajmo malo Hajduk kad si već i njih spomenuo. Dolaze li tamo svi ti silni ljudi zbog dobrih rezultata? — xavier
kad bi bila mogućnost, jel bi ti pasao 50+1, a da budeš član? nije provokacija ili kaj takvo, čisto me ovako zanima? — Kwedi
nisam ih spomenuo.
nije li srž navijanja i ljubavi prema klubu da ako si primjerice rangers pa svejedno u trećoj ligi imaš pun stadion? — Kwedi
kad bi bila mogućnost, jel bi ti pasao 50+1, a da budeš član? nije provokacija ili kaj takvo, čisto me ovako zanima?
— Kwedi
Zakaj mi ne bi odgovaralo? Pa bio sam dioničar i u firmama za koje me boli briga i čije proizvode nisam ni kupovao, a i bio sam član Dinama kad nisam imao pravo glasa. — Mali dioničar
Zakaj mi ne bi odgovaralo? Pa bio sam dioničar i u firmama za koje me boli briga i čije proizvode nisam ni kupovao, a i bio sam član Dinama kad nisam imao pravo glasa. — Mali dioničar
Kad smo kod toga, zanima li tebe klub? — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.