Kak nema veze kad mu je kuhačica kave otišla iz kluba prije par dana? Zašto misliš da je prosječni navijač upućen u detalje kao i ti?Ovo sto si napisao također nema smisla. Valjda je svakome tko i povrsno prati dinamo jasno da mamic s dinamom vise nema nikakve veze. — Papastrumf
Odmah ću se ograditi i reći da ništa ne odlučujem o cijenama, ali kako točno novom izvršnom odboru i odboru za članstvo može ići na dušu popunjenost stadiona? — marcio amoroso
O cijenama ulaznica odlučuje Uprava. Drugi mogu dati svoje mišljenje ili savjet, ali cijena proizvoda koji prodaješ je uvijek i svugdje odluka Uprave. — pencilneck
Pa šta misliš da je ok formirati, odnosno dizati cijene godišnjih ulaznica prema statističkim pokazateljima? — Paggini
Argumenti "digle su se prosjecne place" mi ne pije vodu nikako. — Paggini
Stadion je isti raspad realno, komfor mi je isti, sve mi je isto, ali cijena se diže. — Paggini
Meni je prirodno stanje da postoji "rat" između Uprave i navijača oko cijene ulaznica jer su interesi suprostavljeni. — The Undertaker
koja god odluka se donese, ovdje i u komentarima će biti par ljudi koji će prigovarati i kukati kao što uvijek ima par glasnih koji prigovaraju i kukaju, — Bosskovitz
Žena, dvoje klinaca i ja svi članovi. 60 eura. Svako ima pravo na 4 karte godisnje. To je 16 utakmica. I više nego dovoljno za sezonu uzimajući u obzir da ne idem ako je kiša, jako loše vrijeme ili je tekma u tjednu pa ne mogu zbog posla. Isprintam kartu na ime klinaca ili žene i odem na tekmu. U krajnjem slučaju fotošopiram ime i datum rođenja za svaki slučaj. Uvijek mogu platit 10 eura finale kupa kad je besplatna karta za sjever gore. Još uvijek mi je sve jeftinije nego godišnja. Zašto da kupujem godišnju koja je višestruko skuplja od ove računice — Direktor
Nije mi cilj bilo kaj opravdavat nego ti pričam da uvijek gledam kak mogu proć jeftinije u svemu ne samo u godišnjim kartama. — Direktor
Hoćeš reć da se odluke ne smiju kritizirati ili koja je poanta ovog upisa? To je tako. — Nolifer
Imaš ovdje na Zoni 20ak ljudi s GK za zapad dolje i još više njih za sjever dolje koji ti argumentirano navode svoje stavove i brige i to shvaćaš kao gunđanje? — emilperska
Smanjivanje količine uz zadržavanje prvobitne cijene zove se šrinkflacija. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.