• Mali Zeus
    15.1k
    "Uvijek treba biti zabrinut. Treba biti zabrinut kad Ukrajina prijeti nuklearnim oružjem. Treba biti zabrinut i kad Rusija prijeti nuklearnim oružjem", rekao je Milanović.

Ovo može i pod shit of the day.
  • flexXy
    2.5k

80pxidkje4gzq32m.jpg
    Nis cudno za lika kojem je ovo modus operandi zadnje 3 godine.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nis cudno za lika kojem je ovo modus operandi zadnje 3 godine.flexXy

Lako za to, ali ovo je notorna, teška glupost, s obzirom da se Ukrajina odrekla nuklearnog oružja. Al dobro zapravo u smislu kako ti kažeš ta će se izjava svidjeti Rusima.
  • Tom Hanks
    3.3k
    Attachment
    VID_20220303_192117_026 (3M)
  • Jaro
    8.7k
    ovo je light verzija videa... onaj drugi je prilicno "graphic" i triggerira zapadne pahuljice diljem twittera...
  • Mali Zeus
    15.1k
    Erdogan se igrao rata pa je ekonomija propala tj propada. Ovo s Rusijom će biti 10 puta gore po njih. Nažalost bit će užasno i za Ukrajinu..
  • Neki tip
    21.3k
    Meni bilo zanimljivo to posložiti i vidjeti, a možda će još nekome biti pa da podijelim..

Posložio sam, dakle, teme na Zoni koje se nalaze na prvih 10 stranica (već i te na 9. ili 10. su zamrle prije koji mjesec pa nije imalo smisla ići dalje..) od najkomentiranije prema naniže, a prema kriteriju da tema mora imati više od tisuću komentara.

Plavim sam označio teme o Dinamu ili koje se Dinama tiču.

2 teme s preko 1000 komentara su sezonske pa sam ih takvima i označio, jer naravno da nije isto ako je neka tema otvorena 9 mjeseci, a neke stoje po par godina..

Pa eto, zanimljivosti radi, a možda nekome bude i do kakvih zaključaka.

9i8u12di6dh0qfo2.jpg
  • Bosna86
    11.9k
    Problem s ovom tablicom su utakmice koje su ipak Najkomentiranije, pogotovo ako je neka bitnija utakmica ili neočekivan kiks
  • SAS1987
    15.8k
    Nogometni Stadioni bi bili u top 5 ak bi imao malo manju gužvu na poslu :rofl:
  • marcio amoroso
    39k
    Po meni je tablica apsolutno normalna i sumnjam da se puno razlikujemo od foruma drugih nogometnih klubova. Kao što je Bosna napisao dosta komentara i komentiranja aktualnih tema ode i u temama otvorenim za utakmice.
    Vidi se da se dosta komentira i HNL, ali to je kod ovako zanimljive situacije bar meni normalno.
  • Neki tip
    21.3k
    Problem s ovom tablicom su utakmice koje su ipak Najkomentiranije, pogotovo ako je neka bitnija utakmica ili neočekivan kiksBosna86

Nema s ovom tablicom baš nikakvih problema. ;)

Jasno je naznačeno što u njoj jest, a što u njoj nije. U njoj nisu teme s manje od tisuću upisa pa stoga nema ni utakmica. Utakmice su najkomentiranije pojedinačno u nekom odsječku vremena, a kao što vidiš, ja nikakav odsječak vremena nisam uzimao. Kome se da - može napraviti novu tablicu s podatcima o tome koja je tema u najmanjem odsječku vremena prosjecno prikupila najviše komentara, dakle bila najintenzivnije komentirana tema.

Ja takvu tablicu nisam bio zainteresiran napraviti, nemam za to vremena, a ni sve potrebne podatke.

Napravio sam ovu u kojoj je posve jasno što jest, a što nije obuhvaćeno.

Kao što je jasno da ima tema koje su tu otpočetka foruma i onih koje nisu sezonske, ali su tu puno kraće.. samim time, nije tablica posve pouzdan lakmus papir ni za što, nego zanimljivost.

Zato i jest stavljena na šank, a ne, primjerice, u Pohvale, kritike, prijedlozi.. ;)

Po meni je tablica apsolutno normalna i sumnjam da se puno razlikujemo od foruma drugih nogometnih klubova. Kao što je Bosna napisao dosta komentara i komentiranja aktualnih tema ode i u temama otvorenim za utakmice.
    Vidi se da se dosta komentira i HNL, ali to je kod ovako zanimljive situacije bar meni normalno.
    marcio amoroso

Pa nisam ni napisao drugačije. :) Nemam pojma kako je na forumima drugih klubova, ne idem na druge forume.

Tablica je, kao što sam i Bosni odgovorio, s razlogom u temi Šank, a ne Kritike bla bla. Pa valjda znate da se ja ne libim kritizirati, odnosno izreći svoj stav kad ga imam i kad ga želim argumentirati.

Tablicu sam i prikazao kao zanimljivost i objasnio što je u njoj i nitko se zbog iste ne treba osjećati prozvanim, kritiziranim niti se opravdavati.

Meni je bilo fora to posloziti, zanimalo me, utroših 10 min svog vremena uz kavu za to i podijelih..

Ako je još nekome fora super, ak nije isto super.

Ja statistike jako volim i ako kao admini mozete izvuci jos puno preciznije i zanimljivije podatke o temama/komentarima - rado ću ih čitati.

Tako premoćnu pobjedu "Transfera.." osobno ipak nisam očekivao.
  • marcio amoroso
    39k

Nitko se od nas ne osjeća prozvan. Nismo se osjećali prozvani niti kad smo bili puno prozvaniji :wink:

Meni je inače isto super tablica. Transferi su jako zastupljeni jer ljudi vole maštati.
    Samo pozitiva :clap:
  • Krizy
    50.4k
    Za svaku utakmicu se otvara posebna tema - logično, radi bolje preglednosti.
    Dinamo je u 240 dana odigrao 43 utakmice, o kojima je na podforumu "Utakmice" napisano 10 695 stranica komentara, uz svakodnevnu aktivnost. To je za duplo+ više od svih ostalih tema, osim teme "Transferi".

Tema "Transferi" je najaktivnija kroz prijelazne rokove koji su trajali 40% razdoblja od prve utakmice do današnjeg dana. Kroz to razdoblje mediji su spomenuli 58 igrača (samo ova sezona) u kontekstu potencijalnog dolaska u Dinamo, te onda mnogi komentiraju svakog igrača koji se spominje. Također se tu piše o odlaznim transferima, a mediji tu svako malo pišu o nečijem odlasku. A plus je tema otvorena prije 3 godina.

Utakmice (2021./22.) - 10 695 komentara
    Transferi (3 godine) - 9000 komentara / 3000 po sezoni
    Zanimljivosti i aktualnosti iz svijeta nogometa (3 godine) - 5500 komentara / 1800 po sezoni
    1. HNL 2021./22. - 5300 komentara
    Modri Šank - Ajd na Pivicu (3 godine) - 4100 komentara / 1400 po sezoni
  • Neki tip
    21.3k
    Hvala, to je to, vi'š dobro da sam otvorio temu o temama, još zanimljivosti saznasmo :)
  • Dino
    3.1k
    Nogometni Stadioni bi bili u top 5 ak bi imao malo manju gužvu na posluSAS1987

S obzirom na to kolko mastamo o novom stadionu i slinimo za tudim stadionima, rekao bih da “Stadion Maksimir” odnosi pobjedu iza kojeg slijede “Nogometni stadioni”.

Inace, super tablica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.