• Majki2111
    4.3k
    Ne. Petko je rekao da nisu umorni. Jedva čekaju češće utakmice. Nakon Lokse je to rekao mislim.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Predobra da se ne bi našla na Zoni:

GGadXkHWgAAys0X?format=jpg&name=large
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ne znam za vas, ali nakon dugo vremena nisam osjećao strah, paniku i stres oko naše zadnje linije, pogotovo što se stopera tiče. To mi se baš dugo nije dogodilo.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Arberu treba procuriti. treba mu samopuzdanja da ne ramišlja svaki put kad treba driblat. dal će uspjet i da razmišlja kad mu lopta dolazi, dal će pogriješiti. ovo je njemu veliki korak.. šljucu ima a nismo ju vijeli niti jednom još.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Jebiga, tako je kad dovedes igraca kojem je najveca utakmica u karijeri protiv tebe, a Moharrami ga ustopa.. Dal moze vise od ovoga ostaje za vidjet, meni pari HNL rjesenje s klupe iako i u HNLu mora dic nivo igre.
  • Zagi
    19.2k
    trokut Max, Mišić, Nevistić odličan kod njihovog pritiska jer su sva trojica odlična tehnički. Da toga nije bilo imali bi turbo folk ran en gan napucaj gore nogomet. — Gražvydas Mikulėnas
    Sve stoji.

Nejasno je samo zašto tako ne igramo kada se sve ovo vidjelo već u prvih 45. min prve pripremne utakmice protiv Sparte. Česi nas probali stisnuti , a ova trojica su to tak šmekerski izigravali da su ovi nakon 15ak minuta odustali.
    I nakon toga, ništ. Max na klupu jer ima nekih problema sa visokim loptama. Pa ima i kaj sad, opet ti donoso puno više nego odnosi.

E moj Igore.... Naši treneri kao da imaju selektivnu amneziju nekad.
  • hardek
    13.4k
    Isto tako konstantno forisiranje ako ne ide može bit kontraproduktivno. Ostavit ga na klupi jednu tekmu I ubaciti zadnjih 20tak minuta kad su obrane umorne
  • Nogo
    13k
    Ajmo topic za Varaždiiiin :strong:
  • wolfgang14
    5k
    @Krizy šefe jel može dinamo - varaždin tema kad stigneš hehe
  • Ali
    2.7k
    Samo da jos za kraj prokomentiram i vjecnu temu tretmana u medijima naseg kluba.
    Nakon sad vec kojeg po redu nastupa u tzv. europskom proljeću Dinama, svi mainstream mediji krpz naslove provlace otprilike vrlo slicnu retoriku : "RIJEČ STRUČNJAKA
    Svi smo iznenađeni. Ne toliko što je Dinamo dobio nego kako je Betis igrao, očekivao sam izvanzemaljce"... ovo je samo jedan naslov ali svo ostali su u istom tonu.

Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? A kamoli pobijedio u gostima sestoplasiranu ekipu LaLige i sigurno jedno od najvecih imena u zimskom zdrijebu kojeg smo mogli dobiti. A tek da Livaja npr. dijeli prvo mjesto njaboljih strijelaca ECL ? Pa mislim da bi iz oastete iskakali i otvarali dnevnik sa exluzivnim izhavama iris i inih strucnjaka...
  • Kepec
    10.2k
    Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? — Ali

To je samo dokaz koliko je Dinamo veliki klub i europske pobjede i uspjesi poput pobjede nad jednim Betisom sa par igrača manjka su postali "normala" i Dinamu će se za velike pobjede gledati one protiv Liverpoola, Bayerna, Atletico Madrida itd., dok je malim klubovima u ostatku Hrvatske veliki uspjeh pobjediti 8. Kazahstansku momčad. Aha da, neki ni to ne mogu.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? A kamoli pobijedio u gostima sestoplasiranu ekipu LaLige i sigurno jedno od najvecih imena u zimskom zdrijebu kojeg smo mogli dobiti. A tek da Livaja npr. dijeli prvo mjesto njaboljih strijelaca ECL ? Pa mislim da bi iz oastete iskakali i otvarali dnevnik sa exluzivnim izhavama iris i inih strucnjaka... — Ali

Naravno da bi kad bi za njih to bio rezultat stoljeća i statistika koju mogu samo sanjati. Za nas je cijelo ovo natjecanje malo ispod časti, a ovakva igra s Betisom iznenađujuća samo u usporedbi s onim kako izgledamo u HNL-u. Realno, prošlogodišnji Dinamo, a da ne pričam o onom prije 3 godine, bi ovaj Betis rastavio na proste faktore.

To je tako. Mi smo zadnjih godina rušili i puno veće od Betisa, oni desetljećima nisu došli do faze natjecanja u kojoj mogu igrati s Betisom pa naravno da bi ogromna stvar bila da su napravili ovo kaj mi radimo i da bi se puno više o tome pisalo. U nekim stvarima je ok da se uspoređujemo, ali u nekima zaista nema potrebe.
  • Krizy
    76.9k
    Da zaključimo prvu utakmicu s videom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.