• Mali Zeus
    14.2k
    Obranu bih igrao sa tri francuza i ogiwara. Možda i sučića umjesto bulata (iako je odigrao strašnu tekmu). Šta mislite?Droljo

Apsolutno, idealna prilika za probati RPG-a, dobra prilika i da se Petković odmori, Sučić nam treba radi dinamike u vezi.
  • Droljo
    8.9k
    dobra prilika i da se Petković odmoriMali Zeus
    I to bih probao s brodićem zbog kombinatorike i dogovoriti unaprijed da će igrati sat vremena pa kulenović zadnjih pola sata.
  • badjibadara
    3.8k
    Miške je imao vremena i prostora koliko je želio. Nakon dugo vremena nije bio flaster na njemu i nije dupliran, tako da je lagano držao konce u sredini, a prekinuo je i bezbroj napada protivnika.

Sa takvim Josipom, sasvim smo druga ekipa.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Prvo poluvrijeme više manje igralo se kako je Dinamo diktirao , sve ostalo je podcjenivanje kluba.

Jučer da imaš samo jednog, od Ivanušeca ili Oršića vodio bi nakon pola sata i imao 4-5 udaraca u okvir, pisao sam za vrijeme tekme da je Dinamo tehnički bolja ekipa čak i sa Hoxhom u ekipi, Pellegrini potvrdio nakon utakmice da je Dinamo tehnički jači.

Naš trenutni problem su krila,Špika mi trenutno najbolje djeluje.

Ako prođemo Betis , prodaja Ljubičića će se pokazat najlošijim potezom ovog transfer roka.
  • laznjakAndrejaKramarica
    190
    i Maxima treba protiv Varazdina s klupe korisiti. Ubaciti ga zadnjih pola sata ako ga misli koristiti u uzvratu, a morao bi, kakav god rezultat bio jer nema utakmica i treba ga dozirati pametno u sljedecih par utakmica i onda je to to
  • OldSchoolZG
    218
    Još jenput smo dobili dokaz kak smo velik klub.
    Svi ste sve več rekli, ja bum samo još dodal kak svi moremo biti ponosni
    na naše plave, dobit tekmu v gostima protiv kluba iz druge naj lige svieta ,
    svaka čast našim dečkima.

E moj Dinamo kak te imam rad ...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    DJ svima,
    trokut Max, Mišić, Nevistić odličan kod njihovog pritiska jer su sva trojica odlična tehnički. Da toga nije bilo imali bi turbo folk ran en gan napucaj gore nogomet.

Nadam se da će Max i dalje dijeliti lopte, KTC pokrivati eventualne rupe a Mišić igrati svoju poziciju jer konstantno spuštanje među stopere pa onda sprintanje gore dolje ga je unakazilo. Jučer odigrao baš odlično, jbg trener se treba razumjeti u nogomet i baviti taktikom a ne glumiti SD-a. Jedan komentar od prije 6mj
    Misic dolazi medju stopere po loptu sto je nepotrebno od kada imamo francuza jer stvarno vrhunski dijeli lopteGražvydas Mikulėnas
  • hardek
    3.1k
    Bit će zanimljivo vidjeti prvih 11 u nedjelju. Mišića bi trebalo odmorit jer nakon toga ide Betis, Rijeka. Nadam se i debiju RPGa te bilo kome ko se ne zove Arber na lijevom krilu.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    protiv varazdina bi trebalo odmoriti Petka i Misica koliko god je to moguce:

Nevistic-Perkovic-Bernauer-KTC-RPG-Sucic-Bulat-Baturina-Spikic-Kaneko-Brodic
  • NitkoBitan
    19.1k
    Dao sam ti lajk da ti ne stoji 666 ispod imena. A i slazem se s tobom, dobra postava.
  • mali M
    5.7k
    daj otvorite temu za Varaždin, tu pod Betisom pišemo postave i taktike za VŽ!
  • Dudu24
    237

Ja sam bio uvjeren da je to broj postova, a ne lajkova hahah
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Cekamo da Krizzy napravi post za tu tekmu :cool:
  • Laugreano
    2.6k
    Na Misicu u hnlu u svakoj tekmi igraju flastera. Volio bi tu vidjet Maxa kako se dize gore i razigrava krila dugim loptama.
  • Paggini
    26.2k
    Volio bi tu vidjet Maxa kako se dize gore i razigrava krila dugim loptama.Laugreano

Slično je igrao protiv Istre, kad smo doma dobili 3:0 i to je super izgledalo, plus je imao jednu suludu dubinsku loptu prema krilu, baš Xavijevski. Volio bih ga vidjet protiv ovih bunker ekipa jer realno se njegove manjkavosti NEĆE prikazati jer ne napadaju toliko u duelima, a prednosti su nemjerljive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.