Sve stoji.trokut Max, Mišić, Nevistić odličan kod njihovog pritiska jer su sva trojica odlična tehnički. Da toga nije bilo imali bi turbo folk ran en gan napucaj gore nogomet. — Gražvydas Mikulėnas
Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? — Ali
Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? A kamoli pobijedio u gostima sestoplasiranu ekipu LaLige i sigurno jedno od najvecih imena u zimskom zdrijebu kojeg smo mogli dobiti. A tek da Livaja npr. dijeli prvo mjesto njaboljih strijelaca ECL ? Pa mislim da bi iz oastete iskakali i otvarali dnevnik sa exluzivnim izhavama iris i inih strucnjaka... — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.