Majki2111
Blueshadow86
Ludovic IX
Efes Pilsen
Zagi
Sve stoji.trokut Max, Mišić, Nevistić odličan kod njihovog pritiska jer su sva trojica odlična tehnički. Da toga nije bilo imali bi turbo folk ran en gan napucaj gore nogomet. — Gražvydas Mikulėnas
hardek
Ali
Kepec
Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? — Ali
Bosskovitz
Pa se ja samo pitam kako bi naslovnice izgledale da se neki drugi klub u RH ubacio u neku skupinu EU natjecanja? A kamoli pobijedio u gostima sestoplasiranu ekipu LaLige i sigurno jedno od najvecih imena u zimskom zdrijebu kojeg smo mogli dobiti. A tek da Livaja npr. dijeli prvo mjesto njaboljih strijelaca ECL ? Pa mislim da bi iz oastete iskakali i otvarali dnevnik sa exluzivnim izhavama iris i inih strucnjaka... — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.