I to što vi niste znali tko je Mamić, većina nas je znala. Pa godinu prije se bilo u ligu za bedaka nakon što je ovaj kupio 70% mlade repke. Pa je potjerao Kranjčara. Svi smo mi znali tko je Mamić i onda — Ludovic IX
U kontekstu priprema utakmica mene ne zanimaju sudski procesi a vjerujem i vecinu navijaca. — Jurki
O cemu ti pričaš? Boli igrače kurac za suđenje u Osijeku i Zagrebu. — Pop corn
Sigurno znaš da je do demokratičnog poštenog i uspješnog Dinama put (proces) u kojem je jako, jako važno gdje počinješ. Ako će dinamo imati punu blagajnu, prvo mjesto i kvalitetne igrače je to ko da počinješ trčati maraton na 30-tom km a ne na početku ili ćak u minusu (što bi bilo u slučaju da uprava ostavi goleme dugove). Jednostavno je puno lakše. Zbog toga svi želimo da dinamo osvoji naslov prvaka pa tko god ga trenirao i zbog iste stvari navijamo da kada se neki transfer već treba dogoditi da je za što veću lovu. Jer to donosi napredak klubu.Ti koji bi radije da je Dinamo prvi sa Mamicem jer on je čudo i pravi, nego da smo čisti klub sa katarzom petog — Pop corn
Nesto razmisljam i sve mi se cini da bi tu cak mogla igrati ulogu i kladionica — Jurki
u ligu za bedaka nakon što je ovaj kupio 70% mlade repke — Ludovic IX
Sigurno znaš da je do demokratičnog poštenog i uspješnog Dinama put (proces) u kojem je jako, jako važno gdje počinješ. Ako će dinamo imati punu blagajnu, prvo mjesto i kvalitetne igrače je to ko da počinješ trčati maraton na 30-tom km a ne na početku ili ćak u minusu (što bi bilo u slučaju da uprava ostavi goleme dugove). Jednostavno je puno lakše. Zbog toga svi želimo da dinamo osvoji naslov prvaka pa tko god ga trenirao i zbog iste stvari navijamo da kada se neki transfer već treba dogoditi da je za što veću lovu. Jer to donosi napredak klubu. — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.