• Mr Anderson
    16.9k
    Bukvić je Špika za siromašne.
  • Ludovic IX
    10.3k
    Lik je inače igrwo 4 dobre utakmice godišnje.. one protiv nas
  • Keyser Soze
    17.9k
    Igrači izašli iz busa na Marsoniji, slikali se s navijačima, trener Kovačević oduševljen i nije propustio niti jednog navijača koji je htio sliku s njim, a bilo ih je (nas) puno.

Volim te Dinamo!
  • mosad
    2.2k
    Svašta se na ovome forumu piše
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Odlična utakmica i dominacija. Dvije utakmice zaredom s pobjedom od 3 razlike ne mogu biti slučajnost i veseli me ovakva igra Dinama. Danas je bilo puno kombinatorike i lijepih akcija i nadam se da ćemo to gledati sve češće.

Stojković je odigrao jako dobru utakmicu, a drago mi je i da se Vidović pokazao u dobrom svjetlu nakon ulaska, definitivno zaslužuje više minuta. Perez Vinlof je zvijer i stvarno se vidi i njegov napredak u odnosu na sami početak sezone. I tada je definitivno bio dobar, ali sada mi djeluje puno moćnije
  • shameless86
    1.4k
    nece tako brzo..pogotovo ak ispadnu..mozda kup dogodine :lol:
  • njurci10
    369
    Jedi ga, jedi ga :cool:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    20260125-193632(1).jpg

Nadmoćniji suparnik na terenu, nadmoćniji suparnik na tribini!
    Laku noć plavi puče...
  • Jurki
    22k
    IMG-1098.png

Nisam znal da koriste nokie 33/10.
    Gol tovara mi je veci ofsajd nego ovo.
  • db-izbjeglica
    19.8k
    Ova odluka o poništavanju gola je elementarno nepoštivanje nogometa kao sporta. Slično kao kad se u stvarnom životu neki birokrat izigrava sa nečijom životnom situacijom zbog nekog nebitnog papira.

Ova odluka bi se još mogla shvatiti i prihvatiti da gol pada pri rezultatu 0:0 pa će nešto značajno rezultatski promijeniti. Situacija je skliska pa ćemo sa opskurnom tehnologijom mjeriti milimetre da netko ne bi bio oštećen.

Međutim, ovdje imamo rezultat od 2:0 za jednu momčad, gdje momčad koja gubi ne može puknuti po golu, al doslovno. pitanje pobjednika je svima krajnje jasno i ti ideš poništiti krasnu akciju, krasan gol, krasnu asistenciju, sve ono što nogomet čini lijepim - zbog ovoga? To se ponudi kao dokaz?

To je zločin protiv nogometa, protiv zdravog razuma! Pa crta je doslovno na crti, o čemu mi pričamo? Kom je ovo u interesu?
  • Mali dioničar
    19.3k

Wenger već godinama želi da u ovakvim situacijama napadač ima prednost i to se još ne mijenja.

Pa ako je cijela nogometna logika oko lopte da cijela lopta mora biti vani da bi bio aut ili korner i cijela lopta preko crte da bi bio gol, zašto onda ne bi cijelo tijelo napadača trebalo biti ispred obrambenog da bi bilo zaledje.
  • Logistika
    1.5k
    kad stave ove crvene i plave linije na igrače. Koliko tesko je od svake te linije povuci crtu do gol auta i imali bi tocnu udaljenost u cm. Sta ne? Inace predivan ponedjeljak. Iz nocne. Dvojica kolega dolaze. Oooo gospodo kako smo pa kakav fini vikend...svi raspolozeni :) DINAMO LJUBAVI DINAMO TUGO !
  • The Undertaker
    9.5k
    Objašnjeno je 100 puta zašto i kako ali očito džabe.
  • rokikaciga
    9.8k
    Squid Games Dinamo Edition
  • badjibadara
    8.7k
    Da li je ovo prva tekma u Kovinom mandatu koju smo izgurali bez crnih rupa?
    Amortiziran taj neki pokušaj pritiska Osijeka u prvih 15-20min, zrelom igrom i kombinatorikom ubili im bilo kakvu ambiciju. Bekovi radili odličan posao, a Stojković donio toliko potrebnu probojnost.
    Ono što je ranije nedostajalo, tranzicija lopte do napadača jučer funkcioniralo savršeno.
    Jedini minus je ta ozljeda Bennacera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.