• Masto
    952
    ispričavam se meni je stojke draži od bennacera ali je sigurnije započeti ovakvu utakmicu s iskusnijim igračem jer ne znaš sto očekivati od osijeka
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    i dalje bi mi startali bennacer i zajc ispred njega. Jedino na krilo ili nesto. Ja sam rekao da u vezi nema mjesta.
  • emilperska
    14k
    Pogledao sam na snimci opet. Ovo zaleđe Beljino mi je milimetarsko. Nacrtali su oni zbog čeg je dosuđeno, ali to su po meni milimetri. S ovom tehnologijom to nitko ne moze biti siguran, uvijek bi dao prednost napadaču. Hvala Bogu nije odlučivalo o ničemu..
  • Keyser Soze
    17.9k
    Veliko je zadovoljstvo bilo biti danas prvi put na Opus areni. Rutinska pobjeda protiv kluba koji misli da nam je nekakav rival, navijanje vrhunsko, naprijed plavi lavovi!
  • NKDZ86
    7.3k
    nosi ga natrag u milano, imamo mi dovoljno dobrih igrača.

Svaka čast dečkima na terenu i na tribinama.
    Idemo dalje lagano, samo gazite
  • IvanS
    468
    Jel netko već komentirao Miškeov udarac?
    He he, opet na tribinu
  • Crni86
    19.4k
    Kova rusi rekorde opusa, prvo kolo prva pobjeda od 2 razlike pa danas od 3 razlike.

Cekamo novo gostovanje na opusu i pobjedu od 4 razlike :cool:
  • flajšmašina
    99

Totalno se slazem. I onda 3 minute gledaju dal je bilo ili ne. Ak nemres dokazati u 30s da je zaladje, ostavi odluku sudca i to je to.
  • JMastermind
    1.3k
    Četvrti dres pao za slobodu, zakopčana trenerka do grla, pajdo iz zaštitarske me raskopča i kaže skidaj.

Ako im sad ne budu jebali mamu...
    JMastermind

Jebali su im mamu, dres čekao di sam ga i ostavio, a od svih ljudi na onim stolovima pred Opusom naletimo baš na dva stara Dinamovca iz Popovače.

Dobar vikend.
  • fakin
    2.8k
    definitivno stojković mora igrati više i to govorimo svi koji malo dulje pratimo nogomet, zašto to kova nije vidio koji je s igračima od 6. mjeseca stvarno ne znam.
    sreća da se boban rješio ljubičića, danas nam je, moramo biti iskreni, pomogla i ozljeda bennacera jer kad je ušao stojke umjesto njega proigrali smo.
    danas je bila baš ona prava rutinska pobjeda našeg Dinama na kakve smo navikli prije tako da se nadam da će što više ovakvih utakmica biti ovo proljeće.

i naravno svaka časti istri, ali napisao sam prije te tekme od zadnjih 7 tekmi na poljudu do ove tovari su dobili samo 2 protiv istre. sad je od zadnjih 8 tekmi hajduk istra na poljudu, tovari su samo 2 dobili.
  • Mr Anderson
    16.9k
    nosi ga natrag u milano, imamo mi dovoljno dobrih igrača.NKDZ86

S kim se ti svađaš?
  • don
    17.9k
    kolega voli samo domaće meso, razumi ga.
  • mosad
    2.2k
    Gdje si danas Domagoj bukvic?!
  • Davieboy86
    1.1k
    Kova i 41 min :“Ostani gore di iz visokog presinga uzimamo loptu i 30 sekundi kasnije egzekucija Zajeca!“ Ne treba uzdizati nego ponizit se , vjerovati i biti potpora, a ne supcina prema svome klubu. Ja sam uvjeren u Marijevu pobjedu na kraju ,onaj konacnu pobjedu naseg proljeca. Kao i uvijek ne…

DINAMO SVETINJA
  • Praskaton
    5.3k
    Domagoj bukvic?!mosad

Kad se sjetim da se prije 2-3 godine ovdje raspravljalo o njemu kao potencijalnom igraču Dinama i par forumaša je bilo za...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.