• mlinchica
    4.8k
    Možda je do Ljube :lol:

Bravo ekipa, bravo Kova, bravo Zvone!

Kakva utakmica!
    Beljo 2 gola ponovo ali i perfektna utakmica u oba smjera (#beljo90min!), Stojke opet blista, Soldo postavljen bliže suparničkom golu i odmah puno aktivniji (najsličnije onome kaj je igrao u Osijeku), Bakrar može na krilu!, Gabi se vratio, Gale sve bolji, Fila dobar, Kova divlja uz klupu… a uigrane kombinacije, automatizmi, ha ekipica :cool:
    Danas svi jako, jako dobri.

Miške “zapamti pa vrati” akcija prema Kolariću nakon one sramote iz derbija, neprocijenjivo.

I, Ničotiću, nađi nam jednog igrača u ligi koji uklizava onako kao Sergi, dijeli duge lopte kao Sergi, odnosi protivničke igrače u njihovoj polovici kao Sergi… daj jedan tekst opet, po nagovoru kolege iz kladionice.

Počelo kao i inače na Opusu, Osijek stisnuo ali, niti malo umanjujući našu igru i pobjedu, ovaj Osijek nije niš bolji nakon pauze. Ne pomaže im ni analitičar s tribine.

Idemo dobit mitilanđane!
    Dinamo neka svud odjekuje :cheer:
  • Frka Strka
    29
    Uživajmo!
    Ekipa mi se čini baš tip top fizički spremna.
    Dodavanja iz prve. Lopta se lijepi...
    Samo nek svi ostanu zdravi i neka ovaj put niz potraje!
  • Krulek
    1.1k

Nema mjesta Stojković, stvarno????

???? Nije Stojković za prvu jedanaestoricu, stvarno?? ?
  • Zambatine škude
    4.2k
    tJKasP5.jpeg

Kad sve sjedne na svoje, uzet ćemo vam i ono što nam ne treba!
  • Bosna86
    12.7k
    Malo nam fali do ludila :) Bogu ugodna nedjelja
  • Bernard
    1.1k
    ma to mi čak i nije problem, jebe mi se kako priča.
    Ne zovu me "dinamovci" koji samo zovu i laprdaju kad je loše.
    A nemam više volje ni živaca, zato sam i rekao da bi sve češće ovakve vikende..
  • hb1
    337
    I ne mogu da ne kazem, dobro večer svima posebno Adrionu Pajazitiju
  • NerminB
    753
    Ne pada mi tesko ni sto je sutra mrtvi ponedjeljak kad Ti igras ovako. Dinamo neka svud odjekujeeee
  • Facke
    7.7k
    Jake lepa utakmica. Bile je gust za gledeti. Kombinacije, pass igra na top razine. Ak ovak nastavime igrati gde nam je kraj.

Moram posebne pohvaliti trenera , prema terumu sam bil dosta kriticen a od igraca Galesica. Kakva je on zver na beku :strong:
  • Marc
    840
    Rutinska pobjeda i šampionska igra, gard, pristup sve.. nakon dugo vremena.. uživat u ovoj večeri.. sve pohvale svakom igraču danas, a i treneru!
  • Blueshadow86
    4.8k
    Kakva je ovo rapsodija bila, ljudi moji...
    Osijek niti jednu ozbiljnu šansu nije imao na svojem terenu. Nema veze što su zadnji, bit će oni tvrd orah svima do kraja prvenstva, a mi smo ih natamburali.
    Posebno mi je drago zbog Stojkovića što je zabio i odigrao odličnu utakmicu. Beljo također. Važno je da nam prvi napadač trpa. I Vidović me ugodno iznenadio kad je ušao u nastavku.
    Bravo cijeloj ekipi na velika 3 boda! :clap:
  • Cif
    460
    odigrao je fantastičnu utakmicu.Ali kao zamjena
  • Mr Anderson
    16.9k
    Kaže Kova da je Bennaceru sad otišla loža na drugoj nogi.
  • IceMan
    3.8k
    Kakva večer ljudi moji!!!

Volim te Dinamo!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.