• Mr Anderson
    16.9k
    Bukvić je Špika za siromašne.
  • Ludovic IX
    10.3k
    Lik je inače igrwo 4 dobre utakmice godišnje.. one protiv nas
  • Keyser Soze
    17.9k
    Igrači izašli iz busa na Marsoniji, slikali se s navijačima, trener Kovačević oduševljen i nije propustio niti jednog navijača koji je htio sliku s njim, a bilo ih je (nas) puno.

Volim te Dinamo!
  • mosad
    2.2k
    Svašta se na ovome forumu piše
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Odlična utakmica i dominacija. Dvije utakmice zaredom s pobjedom od 3 razlike ne mogu biti slučajnost i veseli me ovakva igra Dinama. Danas je bilo puno kombinatorike i lijepih akcija i nadam se da ćemo to gledati sve češće.

Stojković je odigrao jako dobru utakmicu, a drago mi je i da se Vidović pokazao u dobrom svjetlu nakon ulaska, definitivno zaslužuje više minuta. Perez Vinlof je zvijer i stvarno se vidi i njegov napredak u odnosu na sami početak sezone. I tada je definitivno bio dobar, ali sada mi djeluje puno moćnije
  • shameless86
    1.4k
    nece tako brzo..pogotovo ak ispadnu..mozda kup dogodine :lol:
  • njurci10
    368
    Jedi ga, jedi ga :cool:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    20260125-193632(1).jpg

Nadmoćniji suparnik na terenu, nadmoćniji suparnik na tribini!
    Laku noć plavi puče...
  • Jurki
    22k
    IMG-1098.png

Nisam znal da koriste nokie 33/10.
    Gol tovara mi je veci ofsajd nego ovo.
  • db-izbjeglica
    19.7k
    Ova odluka o poništavanju gola je elementarno nepoštivanje nogometa kao sporta. Slično kao kad se u stvarnom životu neki birokrat izigrava sa nečijom životnom situacijom zbog nekog nebitnog papira.

Ova odluka bi se još mogla shvatiti i prihvatiti da gol pada pri rezultatu 0:0 pa će nešto značajno rezultatski promijeniti. Situacija je skliska pa ćemo sa opskurnom tehnologijom mjeriti milimetre da netko ne bi bio oštećen.

Međutim, ovdje imamo rezultat od 2:0 za jednu momčad, gdje momčad koja gubi ne može puknuti po golu, al doslovno. pitanje pobjednika je svima krajnje jasno i ti ideš poništiti krasnu akciju, krasan gol, krasnu asistenciju, sve ono što nogomet čini lijepim - zbog ovoga? To se ponudi kao dokaz?

To je zločin protiv nogometa, protiv zdravog razuma! Pa crta je doslovno na crti, o čemu mi pričamo? Kom je ovo u interesu?
  • Mali dioničar
    19.3k

Wenger već godinama želi da u ovakvim situacijama napadač ima prednost i to se još ne mijenja.

Pa ako je cijela nogometna logika oko lopte da cijela lopta mora biti vani da bi bio aut ili korner i cijela lopta preko crte da bi bio gol, zašto onda ne bi cijelo tijelo napadača trebalo biti ispred obrambenog da bi bilo zaledje.
  • Logistika
    1.5k
    kad stave ove crvene i plave linije na igrače. Koliko tesko je od svake te linije povuci crtu do gol auta i imali bi tocnu udaljenost u cm. Sta ne? Inace predivan ponedjeljak. Iz nocne. Dvojica kolega dolaze. Oooo gospodo kako smo pa kakav fini vikend...svi raspolozeni :) DINAMO LJUBAVI DINAMO TUGO !
  • The Undertaker
    9.5k
    Objašnjeno je 100 puta zašto i kako ali očito džabe.
  • rokikaciga
    9.7k
    Squid Games Dinamo Edition
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.