• Krizy
    65.7k
    U utakmici 19. kola očekuje nas nastavak sezone i jako bitna utakmica s Osijekom, gdje ćemo pokušati obraniti prvo mjesto na ljestvici, na kojem je Dinamo proveo 13 od 18 ovosezonskih kola.

Osijek se nalazi na posljednjem mjestu sa samo 14 osvojenih bodova, dok Dinamo ima 38 osvojenih bodova. U zimskom prijelaznom roku Osijek je doveo dosta igrača pa će nas dočekati jača, ali i neuigrana momčad domaćih.

Doveli su bekove Barišića i Karačića, novi veznjaci u klubu su Mejía, Bubanja i Teklić te krilo Akere.

Posljednju prijateljsku utakmicu Osijek je započeo u sastavu:
    Malenica - Karačić, Hasić, Mersinaj, Barišić - Čolina, Bubanja - Akere, Teklić, Omerović - Matković

Dosad smo sa Osijekom odigrali 113 utakmica u HNL-u te ostvarili 73 pobjede uz 26 neriješenih i 14 poraza. Gol razlika je 227-89.
    U gostima smo pobijedili u 30 utakmica, 15 puta remizirali te 10 puta izgubili, uz gol razliku 95-48.

U zadnjih deset utakmica u Osijeku, od 2021., imamo četiri pobjede, tri neriješene i tri poraza, uz gol-razliku 12-9 za Dinamo.

Kulenović će zbog akumuliranih kartona propustiti ovu utakmicu.
    McKenna, Hoxha i Bakrar će propustiti sljedeću utakmicu ukoliko dobiju žuti protiv Osijeka.

AJMO DINAMO!!!
    1. Kakav rezultat očekujete? (143 votes)
        Pobjeda Dinama
        84%
        Neriješeno
        12%
        Pobjeda Osijeka
          4%
    2. Idete li na utakmicu? (143 votes)
        Da
        24%
        Ne
        76%
  • modri-kibic
    1.2k
    Sudi Kolarić
  • NKDZ86
    7.3k
    znači krenuli jako od prvog kola u nastavku prvenstva...fuj.
    Zato ih dečki pometite na terenu, gazi sve do kraja, pa nek pjevaju
  • KtcGoat
    2.6k
    A sad ovim klosarima jebat mamicu
  • Fatos Beqiraj
    1k
    Najvaznija utk ove polusezone. Moramo dobit ovo
  • Hnlovac
    4.1k
    To kažemo za doslovno SVAKU utakmicu
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Živo me zanima kako će to izgledat u nedjelju. Oni dobili dosta svježe krvi i uvijek protiv nas izađu kao Brazil 2002, a mi ipak nešto iscrpljeni nakon europe. Startao bih Topića, Stojkovića i Mikića za svježu krv, Vinlöfa isto ako može
  • Fatos Beqiraj
    1k
    je al krece pljuvanje tesko ako kiksamo, losa atmosfera. Od pocetka polusezone. A osijek nepoznanica, u gostima jos.
  • NKDZ86
    7.3k
    očekujem gaženje identično jučerašnjoj tekmi
  • Crni86
    19.3k
    Nadajmo se da su se pouke jucer izvukle. Nadam se topicu desno uz stojkovica umjesto ljubicica ukoliko beni jos nije spreman.
  • LilScav
    46
    Osijek će bit nabrijan, to se zna. Ako je pristup dobar u nedjelju, ne strahujem. Moramo bit na 101%.

Zabrinjava me kolektivno igranje obrane cijele momčadi, a posebno u tranziciji (ne nužno igrači pojedinačno).
  • JakovK6
    291
    Ovi šarani mi postaju sve odvratniji. Zadnjih nekoliko kola fućkaju svojim igračima, vesele se golu protivnika, ima ih 200 na tekmi... Ali kad dolazi Dinamo, grad se budi, svi na tekmu, ajde osječe... fuj, ajmo zgazit to!
  • Dinamo iznad svih
    567
    ne bi rekao da se bas nesto probudio, i dalje nisu uspjeli rasprodati niti jedan sektor, ne vjerujem da nas ocekuje vise od 7-8k njihovih navijaca
  • JakovK6
    291
    ma jasno, nisam ja mislio da se doslovno budi grad nego citiram ove njihove smiješne pozive na utakmicu
  • Alkmar1312
    193
    Zna li netko razlog zbog cega su toliko nabrijani na nas. Kompleksi?
  • cron1ck
    2.2k
    Pa mislim da nije stvar kompleksa, nego ti dolazi najveći hrvatski klub i europska momčad pa mislim da iz toga dolazi ta nabrijanost jer pobjeda protiv takve ekipe je njima slavlje kao nam protiv klubova iz lige petice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.