• Zg123
    3.6k
    Jezivo koliko je Osijek los, tocno zasluzuju da ispadnu iz lige
  • NerminB
    1.6k
    Nisam ispratio gamad, jel osijek pruzio ikakav otpor?
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Kao Belgija u Drugom svjetskom ratu
  • shameless86
    1.9k
    ko nocne dame kad ih skupis sa ceste
  • Slavonac86
    791
    Jezivo koliko je Osijek los, tocno zasluzuju da ispadnu iz lige
    Nisu oni toliko ni losi koliki su nesretnici, cak su i zivnuli zadnjih par kola, al danas su ih suci posteno izmasakrirali i kad to sve zbrojis dobijes ovo gdje jesu trenutno
  • Mr Anderson
    19.4k
    Mogu jedino doći do zaključka da barataju 10 puta bolje svojim resursima od nas.Tvrdica McTvrdi

Na dobrom si tragu.
  • Zagi
    17.7k
    Hajduk je s razlogom najbolje plasirana ekipa prvenstva. Nitko njih ne gura, nikakva sreca njih ne sere.Infinity
    Nemoj se ljutiti ali ..
    noj.jpg
    Razumijem ja kaj ti pokušavaš.
    -ne izigravati žrtvu
    -trošiti energiju samo na ono što u sebi možeš promijeniti

Sve je to lijepo, ispravno i hvalevrijedno ali...
    Ovo zatvaranje očiju prema jasno vidljivim tektonskim promjenama u odnosu snaga unutar ZNSa i HNSa je izrazito štetno.
    Sada već godinama (od Jakobušića) vrlo usješno rade na smanjivanju razlika na svim poljima. Izvan terena, da budem jasan. Od ukidanja B momčadi (što nam je bila najveća prednost, od njih progurano) do reorganizacije sudačke organizacije. Oh kako su samo brzo stavili veto na strance suce nakon onih 4 kola.

Sve to ima kaskadni utjecaj na nas, a mi smo se svojski potrudili da se smanjivanje razlike ubrza.

Da, mi ne igramo dobro. Ali ne igramo niti toliko loše koliko rezultat (-1 do -4 iza hajduka) sugerira.
    Ali situacija na tablici dovodi do mentalno fragilne histerije kod nas. A to je , samo dijelom do nas.
  • hardek
    10.2k
    Sve je u momentumu. Mi smo već 2 puta mogli jahat pozitivni momentum i bit na +6 umjesto toga pucali smo si u nogu. Oni su preživjeli teška vremena i sad jašu taj pozitivni val. Sve mi se čini da se moramo strpit do utakmice na Maksimiru i onda uzet stvari u svoje ruke
  • Mr Anderson
    19.4k
    ali individualno smo puno bolji, beljo, bennacer, villar, misic, dominiquez, mckenna, bakrar.Jaki991

Beljo je najveći promašaj ako gledamo uloženo i dobiveno, Bennacer je veliki igrač ali je došao zapušten kroz zajebanciju odraditi sezonu, Villar je mačak u vreći, dobar za laganini utakmice. Vidović, Vinlof poluigrači u smislu da igraju pola-pola, napad-obrana. Ljubičić izgubljen u vremenu i prostoru ko i brat mu također. Forsira se Varela nauštrb malog Horvata koji je za njega Ronaldinho.
    Za mene Boban nije sveta krava i slobodno kažem da je usrao sve, od pojačanja do trenera. Ako izgubimo naslov biti će samo radi njega.
  • don
    20k
    Za mene Boban nije sveta krava i slobodno kažem da je usrao sve, od pojačanjaMr Anderson

polako sa tim ovako rano, usra je jebeno sa trenerom, to dovoljno govori za predpostavku kakvi bi igrači tribali bit s njim.

vidit ćemo sa novim trenerom, nadan se. A ako mu ostane nakon nedaj Bože kiksa u Puli, nema te stvari koja će ga opravdat.
  • Mr Anderson
    19.4k

Ma usrao je i s pojačanjima. Ne sa svima, ali barem polovicom.
  • Zagi
    17.7k
    Forsira se Varela nauštrb malog Horvata koji je za njega Ronaldinho.Mr Anderson
    Ha? Varela je puno bolji. Odakle ti ovo?
  • don
    20k
    a na osnovu čega to možeš zaključit kad te vodi Kovačević?
  • Mr Anderson
    19.4k
    Ha? Varela je puno bolji. Odakle ti ovo?Zagi

Imam oči i dovoljno iskustva, a i gledao sam ih obojicu u juniorima. Da se Horvata toliko guralo ko Varelu vidjela bi i šira publika to. Nemojmo se pravoti blesavi, znamo zašto se gura Varela.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    daj me nemoj jebat opisa si igrace ko da hodat ne znaju. I dalje su to daleko kvalitetniji igraci od ostatka lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.