• Time
    1.5k
    Naš budžet 70 milijuna eura, hajdukov 35 milijuna eura.
    Iste smo kvalitete trenutno, doslovno pozicija za poziciju smo jednake kvalitete.Oni imaju dosta mladih u momcadi,mi nemamo ni jednog...
    Point of no return je trenutno,ili ćemo mi otici gore za sljedećih 10 godina ili oni,šanse su 50/50
  • Fatos Beqiraj
    330
    tebi je Sarlija i Mckena isto, dominguez i mlacic, valincic i ovaj mali, bennacer i krovinovic, sigur i misic, beljo i sego. Ako je onda ne znam ko je tu lud.

Klupu da ne usporedjuem. Bolji smo na 7 8 pozicija.

Na kraju sezone ces vidit zasto je ta razlika u budzetu ne mores gledat sezonu kroz par kola di smo losi. A dobili ih prije na poljudu
  • Felip
    719
    Torcida radi jebene koreografije. I tu im nema ravnih na hrvatskoj sceni. A Hajduku se mora priznati da su po broju gledatelja neprikosnoveni broj 1. Kad vidiš da njima na običnu hnl utakmicu dođe više ljudi nego nama na europsku, nemamo dalje o čemu pričat. Jebiga, tu su realno bolji i trenutno debelo ispred svih.

Ono što ne mogu prihvatiti da su bolji i na terenu.
    Mi smo spičkali para da bi bili konkurentni prvenstveno u Europi, a oni pola ekipe pokrpali s klincima i u tom odnosu snaga netko tvrdi da su oni takvi spremni uzeti naslov.
    I još bi ispalo onako romantičarski s dicom protiv šporkih milijuna. A još im je ovo i "sezona stabilizacije", a ne imperativa za naslovom.
    Pa nemojte me jebat.
    Stav dinamovaca kako onih na terenu tako i onih okolo postaje zabrinjavajuć.
    Tresemo se sada uoči Istre kojoj smo uzeli dva ponajbolja igrača i koja je u srijedu imala sparing s četvrtoligašem???
    Klizimo u pm s ovakvim stavom, gubimo pobjednički kod i gard i na kraju ćemo samo slegnuti ramenima jer "ipak smo mi nova ekipa u procesu koja se tek slaže za velike stvari"
    Trenutno sam lud, ali očekujem da ih sutra zgazimo 4-0, ne znam kako, samo nek ih pojedu kako god znaju i umiju.
  • Papastrumf
    19.8k
    Point of no return je trenutno,ili ćemo mi otici gore za sljedećih 10 godina ili oni,šanse su 50/50Time

Ma naravno. Svijet je crno-bijeli inace.
  • Crusades
    19.8k
    Bogu hvala pa sam na svadbi pa ne moram gledat histeriziranje oko hajdukovog naslova.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Torcida radi jebene koreografije. I tu im nema ravnih na hrvatskoj sceni.Felip

Bubne i ostane ziv. Necu ni komentirati ovo

Kad vidiš da njima na običnu hnl utakmicu dođe više ljudi nego nama na europskuFelip

Vec puno puta prozvakana tema. Nama da je istoka, na Celti bi bilo preko 25k ljudi, sigurno. Ne mozes mjeriti stadion od 33k i stadion od 21k mjesta.
    Da, bolji su od nas po posjetama, i tu nema govora ali nije to tako crno bijelo. Do prije 5 godina su imali manje posjete nego sto mi imamo zadnje dvije. Stalno se gura taj narativ da je to kod njih oduvijek tako, a zapravo je samo u ''zadnje vrijeme'' kada su se poceli nadati tituli i poceli dovoditi all in pojacanja.
  • Zg123
    2.8k
    Hajduk ima boljeg trenera od nas, nije Garcija neki mastermind ali njemu je rupetina Sego na 6 golova ove sezone, Pukstasa i Sarliju je vratio u formu i bacio u vatru 2 klinca od 19 godina i nanizao niz pobjeda bez Plivaje sto se stvarno ne sjecam jel iti jedan trener Hajduka prije toga uspio.

Ono sto ce biti izazovno za njega i gdje vidim priliku za kiksanje i urusavanje atmosfere je Plivajin povratak koji je u ocajnoj formi i rusi cijeli koncept Garcijine igre
  • Zagi
    12.9k
    Point of no return je trenutno,ili ćemo mi otici gore za sljedećih 10 godina ili oni,šanse su 50/50Time
    Nije li se ovo isto tvrdilo zadnje tri sezone?
  • Brusa
    3.6k
    otkad ja čitam forum se to tvrdi. Svake godine. Oni su se već trebali raspasti toliko da su u drugoj ligi , a mi smo trebali biti svemirski brod...
  • DiddyGuela
    4.8k

Stvar je u tome da 3 godine hodamo na kori od banane sa napuhanim proracunom, gotovo nikakvim prodajnim potencijalom i gomilom preplacenih igraca koje ce netko opet morat cistiti ako na kraju sezone uzmemo drugu fritulu u nizu. Gdje je tu napredak?
  • Mentalni Gimnastičar
    1.4k
    Jel krećemo navijati za Rijeku ili još čekamo?
  • Time
    1.5k

Doslovno sve te sto si nabrojao su u par deka...

Nije crno- bijeli,ali ne smijemo dopustiti da postane bijeli...

Jest od nekih...ja sam bio optimista i uzdao se u mentalitet pobjednika,nadam se da i dalje imamo taj mentalitet,i klub i ja(gubim ga).Isto tako zadnje 3 godine pišemo oni su u bankrotu,al jbga nisu,tu su...

Sve u svemu, kukamo previse,ja prvi se trebam trgnuti.Idemo Dinamo,idemo Plavi Lavovi !
  • Zagi
    12.9k
    Jel krećemo navijati za Rijeku ili još čekamo?Mentalni Gimnastičar

Buraz pa point of no return je, kaj ne čitaš?
    Ako već nisi kupio šal,dres i godišnju za Rujevicu, možeš li se uopće nazvati dinamovim navijačem?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Za mene Boban nije sveta krava i slobodno kažem da je usrao sve, od pojačanja do trenera. Ako izgubimo naslov biti će samo radi njega.Mr Anderson

Definitivno. Ukoliko nedo Bog stvarno sve ode u tri lepe ne želim na kraju sezone slušat da treba vremena, Vlatka je napravila ovo, Međugorje minira, Bandić je ostavio rupu u proračunu ili Tuđman je prerano umro. Krivci će isključivo bit ova ekipa. Kao i zaslužni ukoliko bude u željenom smjeru.
  • Time
    1.5k

Bog dao da ne bude point of no return,ali takvi kao ti su najveći problem ovog Dinama,plašljivci,koji ne idu direktno nego okolo jer se jednostavno plaše.Ako nije dobro nije dobro i amen, trenutno nije dobro i amen.Jesmo li mi koji mislimo da nije dobro manje dinamovci ? Smije li se ista kritično reci,a da se ne ispadne glupanom i nekim negativcem ? Van sa plašljivim,luzerskim,pickastim mentalitetom iz Dinama ! (i odmah da se ogradim jer je takvo vrijeme doslo na ovom forumu,ne mislim da je Boban luzer i picka)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.