• vjeko1701
    20.4k
    Jbg, trenutno ekipa izgleda ko da je u rupi a vodi ju trener koji svakog trena moze odletiti. Kapetan ekipe izjavi "idemo probati dobiti Istru". To sve mirisi na teski kiks nazalost. Nije to strah od njih nego od samih sebe.
  • Jima
    913
    Da,ali mi ganjamplo proces. Bolji trener neće doći tako skoro.
  • Georg Koch
    6.9k
    Daj molim te visili su uz sudacki poguranac protiv najlosije mkmcadi lige .Fatos Beqiraj

Kakvi smo mi kraljevi na Zoni.
    Brate mili sta ce visit, ne znam jel Osijek imao ijedan sut u okvir gola? Tovari 11 cini mi se.
    Osijek ga ne bi zabio do sv.Nikole da se igralo.
  • Jaki991
    516
    ma kakva mitomanija, ne kazem da su oni kanta od ekipe ali individualno smo puno bolji, beljo, bennacer, villar, misic, dominiquez, mckenna, bakrar... to kaj za sad vecina njih underachiva je druga stvar... kod njih iskacu pusktas, i sego jedino, dobro su poslozeni ali individualno nam nisu ni blizu
  • vjeko1701
    20.4k
    Nismo u školi, jasno je na šta san mislia.don

Ne, ni na koji nacin nije jasno kako ti ovo sad nazivas drugi dio sezone. Mozda polusezone al nikako sezone.
  • Niko1986
    4.4k
    nije vrhunac, al oni i protivnik znaju da ce hajduk se bacat na glavu, trcati, gaziti dok se lopta ne ugura u gol. Protivnik je prije pocetka odmah u grcu pogotovo na poljudu.Goncalo Santos

Sve pet, al danas prvo poluvrijeme ništa posebno. Da je Bukvić protiv nas dobio na vrijeme drugi žuti isto bismo završnicu mirno riješili, možda i dali treći. Da mi odigramo onakvo prvo poluvrijeme bili bi komentari Kova out.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    vise sam htio naglasiti to sta su kao momcad bolji, odnosno bolje odnose imaju od nasih. Zato oni imaju razloga za optimizam.

Da je Bukvić protiv nas dobio na vrijeme drugi žuti isto bismo završnicu mirno riješili, možda i dali treći.Niko1986

Ovo da se i dogodilo opet ne bi promjenilo dojam da neki igraci setaju po terenu, da se ne izlazi u presing, da zamjene ne donose impuls dodatni.
  • don
    16.7k
    Ne, ni na koji nacin nije jasno kako ti ovo sad nazivas drugi dio sezone. Mozda polusezone al nikako sezone.vjeko1701

pa ako si me ispravia onda ti je jasno ka šta san gore napisa na šta se mislilo. Bezveze off topičariš, odnosno i ja također.
  • mosad
    2k
    Dajte Hajduku titulu da don može slaviti
  • Crni86
    16.8k
    Da mi odigramo onakvo prvo poluvrijeme bili bi komentari Kova out.Niko1986

Bili bi presretni. Vidjeli bi bar neku ideju, brza odigravanja, ulaske veznjaka i kretnje bet lopte itd itd.

Hajduk ima igru za razliku od nas. Nekad ta igra prolazi, nekad malo manje itd al barem imaju igru. Mi nemamo nista… imamo individulane pokusaje pojedinaca (hoxh, bakrara itd)

Hajduk izgleda dobro, ali opet i dalje sve ovisi o nama. Ne treba bit bahat i zavaravat se i pricat da ce se oni ubrzo raspast jer smo blize tome mi ovog trena nego oni. Ali opet ima vremena za promjenit stvari
  • Gringo
    543
    Bolji trener neće doći tako skoro.Jima

Poslije Istre prva slijedeća prvenstvena nam je Varaždin za 13 dana.

Ako ne uzmemo tri boda u Puli onda je sutra navečer najbolji trenutak za Kovin odlazak.

Kad ako ne tad., najbolji mogući trenutak s obzirom na situaciju.

Nadam se da Zvone ima aduta u rukavu, a ne vjere u proces...
  • Niko1986
    4.4k
    vise sam htio naglasiti to sta su kao momcad bolji, odnosno bolje odnose imaju od nasih.Goncalo Santos

To se čak i slažem, ali više smo mi trenutačno loši nego što su oni nešto posebno.
  • vjeko1701
    20.4k
    Dopusti modovima da procjenjuju kaj je offtopic. Rasprava o izjavi da oni imaju drugi dio sezone iz snova to nije.

Vidjet ce se kud oni trenutno guraju. Na putanji su 78 bodova na kraju sezone ali apsolutno sve sezone do sada im je broj bodova na proljece manji nego na jesen.
  • don
    16.7k
    zagolicaj me ispod pazuha da se nasmijem.

delululu ka i naš trener, izvuć ćeš pouku. Hajduk je kriminalan, imaju suce, sriću. Mi samo šta nismo na vrhu.

Dopusti modovima da procjenjuju kaj je offtopicvjeko1701

moje duboke isprike, neće se ponovit.

Rasprava o izjavi da oni imaju drugi dio sezone iz snova to nije.vjeko1701

samo šta to nije glavni predmet rasprave al ok.
  • Jima
    913
    Dragi moj, Dinamo i mi smo prošli svašta u povijesti, ali baš danas ne smijemo zabiti glavu u pijesak. Ne smijemo se opustiti, Hajduk je tu, mi smo trenutno u rasulu koje samo naš P ne želi vidjeti, imamo još vremena, ali na bolje neće ići.Ključna osoba je trener, a naša dobričina, koja je vodila seoske klubove, koja ne zna niti jedan međunarodni jezik i koja ne može biti autoritet mom sinu od 10g (koji je međuostalim prebolio njegovu bolest) mora biti bivši. Isplatimo mu ugovor i doviđenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.