• Zg123
    2.8k
    Jezivo koliko je Osijek los, tocno zasluzuju da ispadnu iz lige
  • NerminB
    137
    Nisam ispratio gamad, jel osijek pruzio ikakav otpor?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Kao Belgija u Drugom svjetskom ratu
  • shameless86
    1k
    ko nocne dame kad ih skupis sa ceste
  • Slavonac86
    630
    Jezivo koliko je Osijek los, tocno zasluzuju da ispadnu iz lige
    Nisu oni toliko ni losi koliki su nesretnici, cak su i zivnuli zadnjih par kola, al danas su ih suci posteno izmasakrirali i kad to sve zbrojis dobijes ovo gdje jesu trenutno
  • Mr Anderson
    14.7k
    Mogu jedino doći do zaključka da barataju 10 puta bolje svojim resursima od nas.Tvrdica McTvrdi

Na dobrom si tragu.
  • Zagi
    12.9k
    Hajduk je s razlogom najbolje plasirana ekipa prvenstva. Nitko njih ne gura, nikakva sreca njih ne sere.Infinity
    Nemoj se ljutiti ali ..
    noj.jpg
    Razumijem ja kaj ti pokušavaš.
    -ne izigravati žrtvu
    -trošiti energiju samo na ono što u sebi možeš promijeniti

Sve je to lijepo, ispravno i hvalevrijedno ali...
    Ovo zatvaranje očiju prema jasno vidljivim tektonskim promjenama u odnosu snaga unutar ZNSa i HNSa je izrazito štetno.
    Sada već godinama (od Jakobušića) vrlo usješno rade na smanjivanju razlika na svim poljima. Izvan terena, da budem jasan. Od ukidanja B momčadi (što nam je bila najveća prednost, od njih progurano) do reorganizacije sudačke organizacije. Oh kako su samo brzo stavili veto na strance suce nakon onih 4 kola.

Sve to ima kaskadni utjecaj na nas, a mi smo se svojski potrudili da se smanjivanje razlike ubrza.

Da, mi ne igramo dobro. Ali ne igramo niti toliko loše koliko rezultat (-1 do -4 iza hajduka) sugerira.
    Ali situacija na tablici dovodi do mentalno fragilne histerije kod nas. A to je , samo dijelom do nas.
  • hardek
    7.2k
    Sve je u momentumu. Mi smo već 2 puta mogli jahat pozitivni momentum i bit na +6 umjesto toga pucali smo si u nogu. Oni su preživjeli teška vremena i sad jašu taj pozitivni val. Sve mi se čini da se moramo strpit do utakmice na Maksimiru i onda uzet stvari u svoje ruke
  • Mr Anderson
    14.7k
    ali individualno smo puno bolji, beljo, bennacer, villar, misic, dominiquez, mckenna, bakrar.Jaki991

Beljo je najveći promašaj ako gledamo uloženo i dobiveno, Bennacer je veliki igrač ali je došao zapušten kroz zajebanciju odraditi sezonu, Villar je mačak u vreći, dobar za laganini utakmice. Vidović, Vinlof poluigrači u smislu da igraju pola-pola, napad-obrana. Ljubičić izgubljen u vremenu i prostoru ko i brat mu također. Forsira se Varela nauštrb malog Horvata koji je za njega Ronaldinho.
    Za mene Boban nije sveta krava i slobodno kažem da je usrao sve, od pojačanja do trenera. Ako izgubimo naslov biti će samo radi njega.
  • don
    16.7k
    Za mene Boban nije sveta krava i slobodno kažem da je usrao sve, od pojačanjaMr Anderson

polako sa tim ovako rano, usra je jebeno sa trenerom, to dovoljno govori za predpostavku kakvi bi igrači tribali bit s njim.

vidit ćemo sa novim trenerom, nadan se. A ako mu ostane nakon nedaj Bože kiksa u Puli, nema te stvari koja će ga opravdat.
  • Mr Anderson
    14.7k

Ma usrao je i s pojačanjima. Ne sa svima, ali barem polovicom.
  • Zagi
    12.9k
    Forsira se Varela nauštrb malog Horvata koji je za njega Ronaldinho.Mr Anderson
    Ha? Varela je puno bolji. Odakle ti ovo?
  • don
    16.7k
    a na osnovu čega to možeš zaključit kad te vodi Kovačević?
  • Mr Anderson
    14.7k
    Ha? Varela je puno bolji. Odakle ti ovo?Zagi

Imam oči i dovoljno iskustva, a i gledao sam ih obojicu u juniorima. Da se Horvata toliko guralo ko Varelu vidjela bi i šira publika to. Nemojmo se pravoti blesavi, znamo zašto se gura Varela.
  • Fatos Beqiraj
    330
    daj me nemoj jebat opisa si igrace ko da hodat ne znaju. I dalje su to daleko kvalitetniji igraci od ostatka lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.