• Filip85
    1.2k
    kojem dajem 120€Jima

120 ? Kako tako puno ? ja na evo tv imam maxsport i svih 10 arena za 20 eura, s time da mi je prvih 6 mjeseci bilo 10...
  • Slavonac86
    630
    I dalje su to daleko kvalitetniji igraci od ostatka lige
    U tom slucaju kvaliteta se opravdava na terenu, oni ju u 12 kola nisu opravdali.
  • Zagi
    12.9k
    Imam oči i dovoljno iskustva, a i gledao sam ih obojicu u juniorima.Mr Anderson
    Mislim okej. Imam i ja pa se nikako ne slažem.
    Dobar je Horvat ali Varela je puno bolji .

A da ga se gura , nema spora.
  • Pacho
    10.1k
    Pojacanja su u svakom slucaju vise nego dobra za otresti ovakvu konkurenciju iako je trebalo uzeti Livakovica na ljeto ako nam je stvarno bio nuden, a i pisalo se jos tad da nam fali krilo. Beljo (i Kulenovic) su isporucivali sve dok je ekipa kreirala sanse, a sad ne znam sta bi to tocno trebali pospremati u mrezu.

Boban je slozio odlican roster, ali ga je iz nekog neshvatljivog razloga dao u ruke apsolutnoj neznalici. Bolje bi odabrao da je isprintao listu svih trenera s licencom pa s povezom preko ociju gadao strelicom za pikado.
  • Fatos Beqiraj
    330
    kako nisu pa dominirali su prvi 6 7 kola, svaka ekipa upadne u krizu. Bitno je izac sto prije iz toga, al ne mozes rec da nemaju kvalitetu
  • Mr Anderson
    14.7k
    Najlakše ja glumit noja i reći, super su to igrači, kriv je Kovačević. Kriv je on za dosta toga, ali nemojmo se lagati, dovedeno je dosta igrača koje se precjenjivalo po medijima, a uz to su neki počeli i bušiti klub. Jebe mi se za Kovu, on je prolaznik, ali ako neki igrači usprkos velikoj lovi koja je za njih plaćena i plaći koju dobivaju za svoju upitnu kvalitetu, krenu bušit klub radi svojih sitnih interesa onda je jedino rješenje noga u guzicu.
  • Zagreb1992
    2.8k

Treba male utakmice dobiti ...tu mi kiksamo dok npr oni ne za sada...bzvz nama derbi pobjede kad gubimo na tim manjima
  • Jima
    913
    Šupci su promovirali par mlađih igrača, Krovinović, Pajaziti,Šego,Bamba nisu loši igrači,Rebić i masni su reprezentativci i bivši/sadašnji kvalitetni igrači.Mi mislim da su Lisica,Kulenović i slični dominanti,varamo se. Nije tolika razlika+njihov pogurnac u mi smo 50/50 za prvenstvo.Njihova prevaga će biti naš stručbi stožer
  • Jos-Optimus
    7.8k
    imamo bolji kadar, tri puta bolji ne...krila nemamo bolja, definitivno nemamo boljeg golmana , a na bekovima smo tu negdje dok nema Valiničića i kad forsiramo Godu. Za vezni red i napad smo vjerovali da su atomski, trenutno ne igraju tako.
  • Mr Anderson
    14.7k
    . I dalje su to daleko kvalitetniji igraci od ostatka ligeFatos Beqiraj

Je, pokazali su baš.
  • don
    16.7k
    dosta igrača koje se precjenjivalo po medijimaMr Anderson

ko je tu kriv, Dinamo?

to su neki počeli i bušiti klubMr Anderson

tko?

dovedeni su takvi igrači da bi izdominirali ovu pišljivu polu-amatersku ligu u normalnim okolnostima.
  • Mr Anderson
    14.7k
    dovedeni su takvi igrači da bi izdominirali ovu pišljivu polu-amatersku ligu u normalnim okolnostima.don

Na papiru.
  • don
    16.7k
    tako je, a da bi to primijenio u praksi, triba ti trener.
  • Jima
    913
    Dva mobitela (plus novi uređaji), optika, fiksni, max tv... Moram to provjeriti čim oplatim uređaje
  • Filip85
    1.2k
    Aha, a to je nešto drugo, ti imaš preko Max TV...tamo su sve Arene u HD, kod mene na EVO samo neke...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.