• MarK
    1.2k
    Mi nemamo nista… imamo individulane pokusaje pojedinaca (hoxh, bakrara itd)Crni86

Ovo je sto posto točno. Ova dvojica jedini mogu proći 1v1 i stvoriti višak, a ostali stoje i gledaju umjesto da se priključe, odvuku im braniča, utrče u prazan prostor, ponude se za dupli pas... Najjstatičnija smo ekipa u europi
  • Niko1986
    4.4k
    Bili bi presretni. Vidjeli bi bar neku ideju, brza odigravanja, ulaske veznjaka i kretnje bet lopte itd itd.Crni86

Bili bi presretni da na Maksimiru odigramo prvo poluvrijeme s Osijekom s četiri udarca, dok oni imaju tri i jedinu veliku priliku na utakmici? Odigrali smo nedavno prvo poluvrijeme gdje smo mi imali šest udaraca i jedinu veliku priliku, oni tri pa nismo bilo sretni. Tek nakon crvenog Jurišića su krenuli bombardirati Malenicu.
  • mosad
    2k
    ja bih dao ovom Hajduku da umjesto nas igraju EL jer su predobri
    Nisam delulu ne brini ali Hajduku želim smrt na svim poljima tako da me nemoj pilati svojim glupostima
    Dođi sutra u Pulu pa ti objasnim
  • Kruno
    1.1k
    Dobijemo ih u derbiju i prvi smo. Sve jasno
  • vjeko1701
    20.4k
    Di sam zvao na opustanje. Trenutno smo u rupi. Ako je ekipi imalo stalo, pokazat ce barem neko htjenje, neovisno o treneru. Samo smo se nagledali svaceg ovih par sezona i zbilja sve ukazuje na jos jedan udarac. Nek svima pokazu da su u krivu i razbiju sutra a status trenera nek odredi Boban.
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Prvo treba sutra dobit blijedu Istru, problem je što smo mi još “blijeđi”
  • don
    16.7k
    Nisam delulu ne brini ali Hajduku želim smrt na svim poljima tako da me nemoj pilati svojim glupostimamosad

nitko te ne pila sa glupostima, pišem o tome ko je dobar ko nije. To šta ti doživljavaš orgazam na spomen hajduka da je loš, iako je laž, to je tvoj osobni problem.
  • austrijanac
    8.2k

Najveca istina.
    Tekma gora od naše.

I ne jer su to oni, nego smo mi bar vidjeli 3 gola.
  • mosad
    2k
    ja ti govorim o atomskom Hajduku
    Isto razmišljamo
  • Crni86
    16.8k
    poanta je da bi vidjeli ideju igre i to je taj proces o kojem smo mi pricali. Jednom ce te ici bolje, drugi put losje, treci put ces se morat prilagodit ali bar ces imat igru.

Ja sam vecu ideju u igri vidio kod hajduka prvo poluvrijeme nego kod nas. Nevezano sad na dominaciju, broj udaraca i sl.
  • Hrc-Vg
    1k
    Hajduk trenutno ima bolju igru od nas. Jedini razlog time je što imaju boljeg trenera. Naša momčad je na papiru barem dva puta kvalitetnija od njihove. Ono što nam treba je dobar trener… Ako se odmah nakon Istre ne prereže sa Kovom, desit će se još kikseva, Hajduk će još poletiti, mašinerija će uprijeti još jače i onda će biti jako teško uzeti naslovuz Europu koju mi imamo…Nadam se da Boban neće biti tvrdoglav…
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Zašto uopće postavljamo takve usporedbe? Oni su "bankrotirani", šalju razglednice i pozdrave bivšim igračima da im se priključe za fritule i vez u marini kod Sutivana, ne zna se tko pije tko plaća u organizaciji dok smo mi demokratski, posloženi, bogatiji nekoliko puta i 20 godina prvaci. Default očekivanje je da oni budu 5 puta lošiji, čim smo mi približno isto dobri je katastrofa, a kamoli da nas šišaju.
  • don
    16.7k
    Isto razmišljamomosad

ne razmišljamo jer ja nigdi nisan spomenia "atomski" hajduk već gotovo savršeni niz rezultata.
  • Jima
    913
    Naša liga je toliko loša, da oni mogu sve lagano pobijeđivati osim nas i RIjeke. Pa zbrojimo koliko je to bodova. Imaju solidnog trenera i vrlo dobar roster za HNL, a ne igraju Europu. Tko to olako shvaća, u krivu je.
  • Keyser Soze
    16.8k
    mogu sve lagano pobijeđivatiJima

Ovo bi trebali moći i mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.