• Crni86
    16.1k
    Zajebe i nikakve emocije. Niti ljutnje, niti tuge niti srece. Jbga meni se cini da je on u ovom sportu samo zbog para i to je to. Nema kod njege te nekog dodatnog passiona pa da ga izdigne iz tih situacija.
  • LilScav
    19
    Naravno, slažem se, ali.. nije baš da se naši protivnici napucaju prema našem okviru.. ali problem je taj što sve što puknu - uđe.. a ono što ne uđe je sreća da nije i to ušlo.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Jutro nakon, gorčina još veća...nejasno mi je da Boban koji je čovjek od brojki, statistike i analize bez da trepne odreže 20 igrača, ali jedan od rjetkih preživjelih bude statistički možda čak i najgori golman lige i jedan od glavnih problema prošlosezonskog debakla koji koliko god bio debakl, mi smo ga završili sa istim brojem bodova kao i prvak, a da pritom nismo imali gotovo nikakav golmanski doprinos...

Ove sezone dakle nema starog Ademija, živčanog Ristovskog, beka igra bek, obrana je kompaktna, povratni trk vezne linije svjetlosnu godinu iznad prošlosezonskog, generalno igramo dobro, a bodovni saldo u gram isti kao truljavi hajduk...

Drugi gol jučer, drugi gol protiv Gorice, drugi gol u Varaždinu...prošli tjedan smo komentirali i da je sreća što je Jagušić zabio u 65., a ne u 35. inače bi opet bila panika i preslik Gorice.

Došlo je jako puno igrača ove sezone, McKenna, Zajc, Dominguez...svi su nakon mjesec dana pokazali da su pojačanja, Nevistić je tu već petu godinu, treću sezonu kao prvi golman Dinama, mi i dalje slušamo o čekanju i povjerenju, ono, daj se umijte u hladnoj vodi, frajer nema 16 godina i bezgranični potencijal pred sobom, u 28.g života je zaboga miloga, a i dalje se boji, ima tremu i nervozno navlači rukavice pola utakmice.
  • Murtidzg
    403

Kaj moj plavi puče?
    Daj mi statistiku di nas on izvlači kao golman ove sezone. Ja cu ti napisati di nas je pokopao i di smo spušili bodove radi njega počevši sa jučerašnjem penalom.
    Nemoj me zajebavat.

Nema više strpljenja za nikoga...
  • barbax
    562
    Taj lik je, po meni, kriv i za rekord protiv Bayerna. Ne donosi nikakvu vrijednost.

Nekad smo ovakve utakmice dobivali minimalno ili odigrali neriješeno. Sad ih gubimo. Razlog - rupa na golu. Nek brani Zagorac, ako nam golmanska struka u klubu uopće još ima oči da sluša i uši da gleda.
  • prefontaine
    4.2k
    problem je taj što sve što puknu - uđeLilScav

Pa nek manje pucaju. Nije to do Neve. Ne bira on koliko će puta protivnik pucati. Da se njega pita, vjerojatno bi želio da ne pucaju nikako.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Jel vi ne kužite sarkazam?
  • scooniepenn
    5.7k

Od tri utakmice u kojima nismo pobijedili Neva je redom primio centaršut protiv Varaždina (-2 boda), primio 2. gol protiv Gorice (-1 bod), koji je išao brat bratu metar i pol najmanje od stative i nije ga uputio Trifon Ivanov ili Branca, a kao šlag na tortu penal jučer (-1 bod), gdje sam se dobrano nasmijao na neke komentare gdje se spominje McKenna u stilu "nije bila dobra povratna lopta, a trebao je znati da Neva nije najbolji nogom". Što uopće reći na ovakve komentare, u najmanju ruku kao da je na gol stalo dijete od 17 godina jer su nam svi drugi vratari bili u autu. Dakle, samo statistički nam je izbio 4 boda i nema uopće potrebe raspravljati o drugim greškama. Samo bez ovih pacerskih poteza mi imamo 4 boda ispred tovara i nikome ništa. I hajde da je samo to, kod poništenog gola Lokomotive, lopta ide i ide i ide, a on stoji na crti i prima gol unutar peterca. Kod centaršuteva niti da bi se pomaknuo i probao nešto uhvatiti, već svaki čeka na crti pa što bude bude. Nemoguće je tako igrati, znaš da praktički moraš protivnika ostaviti bez šanse.
  • Zagi
    12.3k
    Mislio sam ne komentirati više na ovoj temi ali ovo je jače od mene.

Ja jebeno ne vjerujem. Ajmo opet usporiti snimku. Dajte gledajte ovo.

6:25 , poništen gol Lokosa. Lopta jel , dugo putuje i postavlja se pitanje jel mogao to pokupiti ili ne.
    Nije. Odnosno, on nije. Da bi pokupio loptu 4 metara udaljenu od tebe treba prvo nogama doći blizu i baciti se prema njoj.

Pa ajmo malo pogledati kaj naš golman radi malo prije upućivanja te taj period putovanja lopte.
    4 poskoka u mjestu od dodavanja Žapera do Subotića (6:25-6:27) te 3 poskoka u mjestu za vrijeme putovanja lopote , te na kraju pokušaj obrane.

7 !!!
    7 jebenih poskoka da bi se pomaknuo 15ak centimetara i promjenio težište.
    Ovo da nije urnebesno smiješno bilo bi žalosno.

(sam nemojte o stajanju na prstima jer ne pričamo o prvom privatnom treningu na rekreativnom tenisu gdje ti trener objašnjava da nemreš biti na petama)

Mrčela
    otkaz
    pod
    hitno

...i nosi pulena kojeg si apsolutno uništio sa sobom.
  • Marley
    5.1k
    Pa dobro sta neki od vas ne kuze sprdanciju od strane pojedinih kolega forumasa. Odnosno sprdnju nas nekoliko preostalih. Ako je uopce tko i ostao, mislim od nas koji "imamo fetis na Nevu".
    Aha pardon, u toj kategoriji sam samo ja. Logicno, ako nekoga podrzavas i zelis mu uspjeh, a suprotnog je spola, onda je jedino objasnjenje da imas fetis na tu osobu, sta drugo.
    Samo vi dajte, nek se bar netko zabavlja.

Ivane svu srecu ti zelim dalje kako god ispalo. Bit ce bolje valjda.
  • Paggini
    72.6k
    gdje sam se dobrano nasmijao na neke komentare gdje se spominje McKenna u stilu "nije bila dobrapovratna lopta, a trebao je znati da Neva nije najbolji nogom". Što uopće reći na ovakve komentare, u najmanju ruku kao da je na gol stalo dijetze od 17 godina jer su nam svi drugi vraztari bili u autu.scooniepenn

Pa loša je lopta McKenne, to bez daljnjega, takve lopte po zraku, u okvir gola se NE DODAJU općenito, a pogotovo ne ako je presing protivnickih napadača jer golman tu loptu mora uštopati prsima, što daje prostor napadaču da stisne i isprovocira gresku ili gol. Meni je to školski primjer loše lopte, a pogotovo kad se gleda u obzir da Nevistić to neće moći primiti.
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Taj lik je, po meni, kriv i za rekord protiv Bayerna.barbax

Mislim i ja sam za to da ga se makne sa gola. Ali da je kriv za rekord u utakmici u kojoj je imao 10 (deset) obrana i gdje je primio tri penala mi je ipak malo pretjerano.
  • db-izbjeglica
    18.7k
    Da je obrana to spriječila, šuta ne bi niti bilo, a samim time Nevina obrana ne bi bila niti potrebnaprefontaine

dopustiti 21 šut u okvir gola u 7 utakmica je znak da obrana funkcionira, to su 3 udarca u okvir po utakmici! ne znam što čovjek više može očekivati i najbolje od svega...nisu to baš ni bili neki ziceri.

ne treba pljuvati, ali ne treba ni okretati glavu od problema.
  • scooniepenn
    5.7k

Nitko ne spori da je loša. To smo se svi složili. No, što radi Neva. Prvo mu se odbije kao od kamena. OK, bila je teška lopta, dogodi se. No, on i dalje ima vremena izbiti tu istu loptu i što on radi, promašuje ju i čovjeka pogađa džonom. Dakle, to su dvije vezane pogreške, od koje za drugu nema nikakvog opravdanja. I ono što je najbitnije, ovo je samo uzorak ponašanja odnosno njegovog nečinjenja na golu. I Liviju se se događali blackoutovi, ali bi čovjek 5 utakmica zaredom skidao po zicer ili dva svaku utakmicu. Niti 3 Bjelice uz ovakvog vratara ne bi napravili one rezultate koje je on napravio u svom 1. mandatu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet