• Kumerle
    2k
    Braćo dinamovci, nema izgovora., nema skrivanja, nema alibija.

Boli nas Betis i posljedni nastupi u Europi, znamo da smo zaslužili pobjedu protiv Hajduka na Maksimiru, ali te dvije utakmice su prošlost i njih moramo zaboraviti čim krene tekma u Koprivnici.
    Ovo je 17. kolo., ostale su nam još dvije bitke do kraja jesenskog dijela prvenstva i ključne su za naš miran zimski san. Prvo mjesto na tablici je tu, ali je klimavo i svako posrtanje sada nas može skupo koštati. Slaven Belupo u gostima nikada nije šetnja, protivnik je uvijek nabrijan, a mi dolazimo ranjeni i pod pritiskom. Neće nam pomoći niti to što je Slaven bivša ekipa našeg trenutnog trenera Kovačevića i mislim da će im to biti dodatni motivl, ali upravo zato je ovo trenutak da pokažemo tko smo i izađemo s mentalitetom prvaka. Moramo ih dobiti, moramo uzeti ta tri boda. Da, imali smo loš tjedan, ali mi smo Dinamo i pobjeda nam je jedina opcija. Nema kalkulacija. Ovi igrači moraju poginuti za grb i za bodove, jer samo pobjedom završavamo ovu turbulentnu polusezonu kao pravi lideri.
    Ako slučajno ne zabijemo prvi, moramo dignuti glave i igrati svoju igru, pritisak i napad na protivnički gol umjesto pognutih glava i čekanja da utakmica završi kako je to znalo biti ove sezone.

U 88 dosadašnjih HNL susreta imamo 67 pobjeda, 13 remija te 8 poraza uz gol razliku 205:62.
    Nedostaju nam Lisica, Valinčić i Torrente, a Slavenu Nestorovski zbog žutih kartona.

Glavni sudac je Dario Bel iz Osijeka, a u VAR sobi, sada već ozloglašeni Ivan Matić, koji je bio i na prošloj utakmici s Hajdukom AVAR, te Ivan Mihalj kao AVAR.

Puna koncentracija, muška borba i hladna glava. Sva tri moraju se vratiti kući na Maksimir!
    Naprijed plavi lavovi!

1727896181-bbb-750x563.jpg
    1. Koji ishod očekujete? (89 votes)
        Pobjeda
        79%
        Remi
        11%
        Poraz
        10%
    2. Idete li na tekmu? (89 votes)
        Da
        26%
        Ne
        74%
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Samo pobjeda je opcija!

Idemo dobiti ova zadnja dva kola pa mirno na pauzu i reset.

DZIS
  • rakurs
    2.1k
    Kovačević rekao da je Bakrar upitan, a da je zbog bolesti otpao i Stojković i to još prije Betisa.
  • CerealKiller
    144
    Znam da je Slaven u dobroj formi ali ja nekako osjecam da cemo ih razvaliti
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Nadam se nekakvih dva gola razlike za nas, ali nažalost mislim da će opet biti muka od igre i nekakvih 1 0 za nas.

Volio bih da se varam.

Lani smo imali tjedan iz pakla sa Bayernom i nakon toga baš sa Slavenom, nadam se da ovaj tjedan neće biti sličan...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.