• Crni86
    16k
    Zajebe i nikakve emocije. Niti ljutnje, niti tuge niti srece. Jbga meni se cini da je on u ovom sportu samo zbog para i to je to. Nema kod njege te nekog dodatnog passiona pa da ga izdigne iz tih situacija.
  • LilScav
    19
    Naravno, slažem se, ali.. nije baš da se naši protivnici napucaju prema našem okviru.. ali problem je taj što sve što puknu - uđe.. a ono što ne uđe je sreća da nije i to ušlo.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Jutro nakon, gorčina još veća...nejasno mi je da Boban koji je čovjek od brojki, statistike i analize bez da trepne odreže 20 igrača, ali jedan od rjetkih preživjelih bude statistički možda čak i najgori golman lige i jedan od glavnih problema prošlosezonskog debakla koji koliko god bio debakl, mi smo ga završili sa istim brojem bodova kao i prvak, a da pritom nismo imali gotovo nikakav golmanski doprinos...

Ove sezone dakle nema starog Ademija, živčanog Ristovskog, beka igra bek, obrana je kompaktna, povratni trk vezne linije svjetlosnu godinu iznad prošlosezonskog, generalno igramo dobro, a bodovni saldo u gram isti kao truljavi hajduk...

Drugi gol jučer, drugi gol protiv Gorice, drugi gol u Varaždinu...prošli tjedan smo komentirali i da je sreća što je Jagušić zabio u 65., a ne u 35. inače bi opet bila panika i preslik Gorice.

Došlo je jako puno igrača ove sezone, McKenna, Zajc, Dominguez...svi su nakon mjesec dana pokazali da su pojačanja, Nevistić je tu već petu godinu, treću sezonu kao prvi golman Dinama, mi i dalje slušamo o čekanju i povjerenju, ono, daj se umijte u hladnoj vodi, frajer nema 16 godina i bezgranični potencijal pred sobom, u 28.g života je zaboga miloga, a i dalje se boji, ima tremu i nervozno navlači rukavice pola utakmice.
  • Murtidzg
    400

Kaj moj plavi puče?
    Daj mi statistiku di nas on izvlači kao golman ove sezone. Ja cu ti napisati di nas je pokopao i di smo spušili bodove radi njega počevši sa jučerašnjem penalom.
    Nemoj me zajebavat.

Nema više strpljenja za nikoga...
  • barbax
    562
    Taj lik je, po meni, kriv i za rekord protiv Bayerna. Ne donosi nikakvu vrijednost.

Nekad smo ovakve utakmice dobivali minimalno ili odigrali neriješeno. Sad ih gubimo. Razlog - rupa na golu. Nek brani Zagorac, ako nam golmanska struka u klubu uopće još ima oči da sluša i uši da gleda.
  • prefontaine
    4.2k
    problem je taj što sve što puknu - uđeLilScav

Pa nek manje pucaju. Nije to do Neve. Ne bira on koliko će puta protivnik pucati. Da se njega pita, vjerojatno bi želio da ne pucaju nikako.
  • NitkoBitan
    32.1k
    Pa nek manje pucaju. Nije to do Neve. Ne bira on koliko će puta protivnik pucati.prefontaine

Molim te nemoj nas jebat u zdrav mozak. Cemu golman sluzi ako ne da brani udarce. Nemoguce je da protivnik nista ne slozi i tu jos pricamo o vecem uzorku utakmica. Top europske momcadi ne mogu odigrat utakmicu protiv visestruko slabijih ekipa a da ne prime barem nekoliko udaraca u okvir gola.

Jbg ako je izvedivo onemogucit udarce u okvir gola onda mogu i ja stat na gol Dinama.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Jel vi ne kužite sarkazam?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention